Fotoshoot

I måndags gjorde jag de jag inte borde göra... jag har verkligen trappat ner från tidigare när de kunde bli minst 1 gång i veckan när jag bodde i Norrk.. och efter att följt Sabinas blogg http://mittlivsabina74.blogspot.com/ fram till hennes sista dag så kom jag till lite insikt & slutatde totalt, har inte gjort de en enda gång sen i april, men så i måndags så kännde jag att jag var tyungen, jag är så gott som genomskinlig... & jag lovar att jag inte ska göra de till en vana igen..
gick lös på lite rea på glitter gjorde jag också, tre nya halsband- jag vet inte ens om jag tycker dem var  så fina :/ , men dem va billiga ;)

Uppsala var jättemys i tisdags.
Kristofer hämta upp mig i solna efter kursen sen brände vi iväg. Fram till själva uppsala gick de vägen, sen var de inte lika lätt längre då ingen av oss hittar alls där =). Systemet var vårat första mål för att köpa en liten pressent åt våran C. Vi åkte in vid IKEA, där hittade vi iprincip alla affärer Utom systemet. Dags att ringa livlina 1- carro. Inget system vid ikea, så vi blev guidade till Gränby ist. Ett ställe som jag gärna hade stannat lite längre på än bara systemet- K var inte lika het på den biten, han iprincip drog in mig på bolaget, packa på mig 5 flaskor av årets blossa glögg & sen drog mig ut till bilen igen, jag hade inte en chans att smita iväg till de flera hundra övriga affärerna- känns som han har varit med om det där för & visste precis hur han skulle behärska ett shopoholicfruntimmer på ett köpcentrum...  Typiskt!
Sen skulle vi vidare till Calle så då var de dags att ringa livlina 2- nämligen självaste Calle. Efter en mycket udda vägbeskrivning så var vi tillslut framme i de Röda köket.
Kocken för kvällen stod där han skulle & de luktade sjukt gott. De var de också. Fisk & skaldjurssoppa med potatis aioli & foccacia med timjan & havssalt. & en herrans massa vitt vin till =).
Några timmar senare kom M & C med rocky & hämta mig för sovdags.
Jag gilla tisdagkvällen när jag fick träffa så många av mina på samma kväll.
                          
                          
Tina var såklart i högsta hugg med att fota till sin fina matblogg www.pickipicki.se
Onsdagen var inte sämre den. Lunch med min gumman, som varit på äventyr i storstaden.
Sen dags för ett litet fotoshoot på kvällen. Nu när man äntligen fått en egen systemkamera så börjar man med att iallafall gå bort & fota sig =), nej de va faktiskt planerat sen långt innan jag fick min egna. Men nu kan jag ha egena fotoshoots - wiiho =)!
Tyvärr var min gumman tvungen att åka hem för de drog ut så på tiden =(, men jag har iaf lovat att lägga ut korten ikväll så hon skulle få se hur dom belv.
Så här är för dig Thesen ♥ :
              

              

              

              

Efter fotograferingen blev de tacobar & sen en drink på east med mina snyggar tjejjer som lärde sig de här med posering .. ;)
                                                                            

                                                                          
           


Puss och HejDå

LYCKLIG!!!

Jag är lyckligast i värden, iallafall känner jag mig de & de är helt underbart att känna så!
Helgen hade inte kunnat blivit bättre.
Jag fick äntligen äntligen fira min examen, de som jag har väntat på i 5 år... och nu har jag fattat att de faktiskt är finito for ever!
När jag satt här i våras & skrev så lovade jag både champange & gladjetårar till max den dagen det var dags.
& så blev det. Mest de sista faktiskt.
Jag grät av lycka, lättnad och rördhet.

"Kära Dotter

När döttrarna blev till
var tanken ganska klar
en dotter har nå´t i sig
som ingen annan har.

En vilja och en känsla
ett sätt att bry sig om
som skänker lite värme
i allt hon står bakom.

Och därför kära dotter
som är så underbar
vi tackar dig för att just
DU
valt oss till mor och far."

Efter kortet med den här dikten och en mirandanalle satt mascaran långt ifrån där den skulle & det blev inte bättre när jag öppna paketet & ser en systemkamera!
Jag trodde inte de var sant, men de va de 

En kameraväska, en jätte jätte fin ck klocka av Ronny och pengar från mormor & farmor fick jag också.
              
              
Efter champangen, tilltugg och paketöppningen var middagen serverad.
Jag hade bestämt menyn och pappa lagade så klart.
När man har en gammal kock i familjen är de igen idé att ens försöka, han tar komandot och allt går bara som en dans och blir alltid så sjukt gott.
              
Dukningen får man iallfall göra själv men de är inte så lätt det inte, som att välja servetter, de finns lite mer än en sort att välja på, nämligen ett helt skåp fullt, jag älskar mammas servettskåp, man blir så glad när man öppnar dörren & ser alla färger som lyser mot en, kvällen till ära blev de iallfall åt de rosa hållet



Förätt:
Räksoppa med vitlöksbröd

Varmrätt:
Biff med mozarella, lök och paprikagrainerad bakpotatis serverat med honungs och vitlöksmarinerade rotgrönsaker, rödvin och kantarell sås

Dessert:
Fikon i cognac serverat med vaniljglass och grädde


 

    
Vi blev så mätta av maten så tårtan fick jag göra till dagen där på istället. Den fick jag också göra helt själv (förutom mamma som gjorde botten) ;)

Godisskåpet var påfyllt även för de fyrbenta

Två uteritter hann jag & mamma också med, usch vad jag önska att jag bodde näramare "hem",jag saknar att kunna gå ut i stallet, rida när jag kommer hem från jobbet & åka & hoppträna & tävla... & varje gång känns de så jäkla tungt att åka därifrån... jag vill ha en egen helikopeter! 

Den här veckan kommer bara susa förbi, ur jobbvinkel är de kurs på tisdag och halvdag på fredag och ur privat synvinken är de någonting inbokat varje kväll.
& all ledig tid ska jag tillägna min nya svarta fina kamera. En kurs börjar verkligen stå högst upp på priolistan nu...

Puss och HejDå
 

 


New Nails

Jag älskar gulliga morgon sms, dom gör hela min dag....

Igår var jag och Jenny kraken och gjorde naglar. Stackan har varit sjuk i snart två veckor med en helgs uppehåll ,men nu fick hon iaf reda på att de var halssfluss & fick en dos pencilin. Så hon tog sog tros att hon varit helt utslagen sina sista krafter för att orka följa med, de är ju så mycke roligare när man är två!
De var skönt att få dem i ordning! När vi bokade tiden hade jag tänkt att fixa mina egna naglar men på något lustigt sätt så lyckades alla utom 2 st gå av inom loppet av 2 veckor, och dem gick av sådär långt ner så man inte kunde dra loss dem satt i skinnet så jag har fått gått med plåster och inte sett klok ut på händerna. Så de var inte så mycke annat än att sätta dit oäcktingar. Jag blev nöjd ändå, tjejjen var jätteduktig och så tog jag dem korta.
              

Idag ska jag åka hem till mamma & pappa. De ska bli så skönt!! Jag längtar ihjäl efter dem & efter hästarna. Jag ska ta tåget upp för R ska skriva högskoleprovet imorrn så han och blixten får komma på efterkälken.
För en gångs skulle ska de bli skönt att åka tåg, slippa sitta i köer som jag fick göra i 1 timme sist jag åkte upp & slippa tänka & bara kunna läsa massa tidningar =)! 
Mamma & pappa kommer & hämtar mig vid tåget så vi kan handla inför morgondagen.... 
              
Trevlig helg
Puss och HejDå


Solo

Idag har jag målat klar min tavla...
Efter 3 timmar med Winnerbäck & färg på halva vardagsrummesgolet så känner jag mig nöjd. Den blev inte RIKTIGT som den bild jag hade i huvudet.. haha, tvärr har jag inte dom talangerna så jag någonsin kommer kunna få ner mina visioner & bilder på papper! Men den duger tills vi hittar något bättre.
2 kvar... dem få nog bli av nästa vecka!
              
De är kaos på tidningsfronten för min del just nu. Som jag nämt tidigare någon gång så lyckas jag alltid gå i fällorna när man får massa prenumeneringserbjudanden. Den här gången har de gått lite till överdrift känner jag tom. själv. För ett par veckor sedan damp de ner inte mindre än 3 st lika dana Plaza interiör, de behövdes ju inte riktigt kanske =). Dem måste iallafall tycka att jag är en extremt bra kund som har 3 prenumerationer igång på samma tidning. Samtidigt så kan man ju tycka att dem borde förså att jag är en virrpanna nummer ett som inte håller koll på alla mina lappar & kanske inte riktigt med flit har valt att prenumenera på samma tidning 3 gånger samtidigt, eller så gör folk kanske så, typ är osams om vem som ska få läsa den fört så de måste ha flera av samma... =)?!
Efter att de där 3 plazorna damp ner så kom de en ELLE och sen en Sköna hem också. Så nu har jag alltså 5 prenumerationer igång...inte helt nödvändigt eftersom jag knappt hinner läsa 1.
Snällt satt jag för ett par veckor sen & väntade på att 3 st nya nummer av Plaza skulle komma, men nae då kom de istället inget?!? Dags att ringa kundtjänst, visade sig att jag hade glömt & betala in avin, jag vet inte ens att jag fått nån eller några, men ok. Hon skulle iaf skicka ut Ett nummer av senaste tidningen och så skulle jag få en nya avi på en prenumeration
Tidningen kom med avin och den ligger & väntar på att få bli betald.... men så igår då damp de ner en Film från plaza.
För de första så hade jag kryssat i att jag inte ville ha filmen utran 1 extra nummer ist & för de andra så får man inte gåvan förän avin är betalad....
Då var de dags att ringa kundtjänst igen då. Då visade de sig att jag helt plötsligt har ett konto som har gått igång med 10 nummer kvar på, jag fatta ingenting, men jag tackar och tar emot. haha virrpannor ;)
              
Jesus vad klockan är mycke!!!!!!!!! Sovdags BUMS, solo ikväll =(... R jobbar natt =(.

Puss och Hej då


Inspirerad

Jag vill vill vill ha en till dag helg nu, jag vill måla hela dagen imorrn, jag känner mig jätte inspirerad & kreativ & då vill jag ju kunna ta vara på de, annars kanske suget försvinner & så blir de inga tavlor....
Jag var på panduro igår & jag skulle kunna få storhetsvansinne om jag inte la band på mig själv, men duktig som jag var så köpte jag bara 2 färger & två mallar... de värsta är att jag ska dit i veckan igen- med Blixten, så jag får hem de två sista dukarna (för stora & för jobbiga att släpa på tåget) & jag har redan nu skrivit en lista på 10 saker till som jag "måste" ha. Jag var ju så smart så jag tog med katalogen hem & efter att ha lusläst den så fick jag ännu mer ideér om hur jag vill att tavlorna ska se ut....Typiskt.
I övrigt har jag iprincip bott inne i stan, lördag med Annica & Åsa & idag med Jenny. Gillart
Min man sitter mest med huvudet nere i matteboken (han är så himla duktig & har den där självdiciplinen som jag inte har) och den enda tiden på dygnet när man får umgås med honom är när man får aggera lärare ett antal ggr per dag, men jag lyckades sno åt mig lite mis (läs mys) både i fredag & i lördags kväll.... tacos i fredags & film i lördags, tyvärr en dålig film ,men ändå, de va ju miset jag ville åt!

Jag fick en ny Mirandanalle & ett mirandakort i examenspressent min älskade kollega i fredags.
Jag blev så himla glad! En till till familjen.
              
Fredagstacosen: Ja ni ser rätt, R har banan i. BLÄÄÄÄÄ ;)                  
 
  
Idag blev det en topp från vero moda, två par örhängen från ur & penn & äntligen kom jag ihåg att köpa den fina diskmedelpumpen från Cult design http://www.cultdesign.se/sv/startpage/
                                     
Puss och HejDå


Fullproppad

... de är precis vad jag är.
Full av ideér intryck och refelektioner, full av mat och dryck, full av glädje och livslust.
Vilken underbar kursledare jag har haft under de här två dagarna. Starkare människa får man leta efter & då menar jag inte fysiskt stark.
Rune Rennemark, lägg de nament på minnet om du vill få dig en riktig genomkörare i pressentationsteknik.
De är sällan jag möter människor som jag verkligen ser upp till. Jag beundrar väldigt många människor, de har jag lätt för, men att se upp till en människa de gör jag mer sällan.
Honom kunde jag verkligen se upp till, honom kunde jag önska att jag var kunde få byta plats med för en dag. Hans sätt & styrka är något att sträva efter.
Han kommer föralltid ligga kvar på min näthinna, framför allt när jag ska hålla i en pressentation & de är sådana avtryck jag vill ha efter att gått på kurs. Lära sig någonting nytt OCH komma ihåg det för all tid.
De är allt för ofta som jag känner att kurser bara är trams, sånt jag redan kunde eller sånt som är riktat.
Så var de inte den här gången, de var helt enkelt Skit Bra.
Jag fick med mig 2 saker att jobba på, de ena var att jag inte ska vara så "förbannat trevlig" som han sa, försöka bli lite mer burdus & barsk inför en pressentation.
De andra var att "våga gå utanför gränserna och använda rekvisita".
Okej bra att träna på. 
Fantastiskt god mat & såå kul att få träffa människor från andra bolag och andra kontor än Sthlms.
8 st sammanlagt, en alldeles lagom liten grupp.


Har precis kommit hem från en timmes prommenad, de var ljuvligt att få andas lite frisk luft & gå bort en del av allt man stoppar i sig under sånna här kurser.

Nu ska jag se på tv & bara ha en myskväll med min älskling som jag inte träffat på två dygn.
                                            
Helg snart- jippi !

Puss och HejDå 
 


Turbo Shopping

En turboshopping på HM och en sallad på j.chris med Lotta blev de efter jobbet idag =).
Ett par byxor, en kjol & en foundation blev de, fick svika make up store för en gång & tog en maxfactor ist, hoppas den är ok =).
               

Nu ska jag packa inför kursen på långholmen

Puss och HejDå


Varför?

I minnet du lever, du finns alltid kvar,
i minnet vi ser dig, precis som du var .....
men dagen blir aldrig aldrig mer densamma utan dig


Kom tillbaka Älskade jag Saknar Dig!

2 år.....


wwwiiihhhooooooooooooooooo

NYP MIG, jag så jag fattar att jag inte drömmer....
Idag är jag den lyckligaste i hela värden tror jag allt bestämmt.
Jag gjorde de tillslut och jag är så stolt över mig själv.
1 1/2 år har jag haft den här jädrans lasten på mina axlar, ångest, svett & tårar. Hopp & jädrar anamma blandat med uppgivenhet & nedstämdhet.
Jag la skiten på is ett halvår, men släppte de inte ur tankarna en dag.
Tog tillslut tag i de igen för att få ännu ett bakslag.
Sen kom den nya energin i våras då jag helt enkelt hade bestämt mig för att de var nu eller aldrig & jag la in den sista dödsstöten som äntligen gick hem!
Ibland är de bra att vara envisare än en åsna, de är den jädrans självdiciplinen som skulle behövas tränas upp & tas fram lite oftare när de gäller tråkiga saker!
Nu känns de iallafall helt UNDERBART!
Aldrig mer student alltid mer Ingenjör =)!  
            
Champangen, ja den kommer om två veckor, även om jag gärna hade velat & kunnat så är de ju trots allt jobb imorrn så jag håller på den tills nästa helg....
men helt utan firande blev de inte, han smita förbi thelins på vägen hem & snylta åt mig 2 favvosar.... ;) 
                                             
Efter kursen i fredags hoppade jag av i Sumpan på vägen hem för att tillbringa kvällen med värdens bästa Annica.
Vi gick & hämta pizza... ja trot eller ej! & så köpte vi godis & sist men inte minst en flaska vin. Vi hade en riktig myskväll med massa skvaller blandat med idol & självklart massa posande framför kamran så som bara vi kan ihop =). Sen bestämmde vi oss för att svänga loss lite på Garbo innan jag tog sista tåget hem.
Mycket nöjd med min fredagkväll =)! 
              
              
             
            
            
            
I lördags var vi på Linas 20-årsfest i Bålsta.
Mycke lekar blev de som vanligt, KUL =)!
              
              
                             
   
                          
                           
                            
                            
                           
                           
Söndagen gjorde jag inte så mycke mer än förberedde inför redovisningen.

Imorrn ska jag ta mig en tur efter jobbet & inhandla lite grejjer till mina tavlor som jag ska måla till köket, hoppas på att få ta en fika med Lotta också...

Puss & Hejdå


Tröttma

Ikväll lider jag av tröttma.
De blev en sent hem från jobbet, hade lite granna att kirra innan jag tog helg från kontoret. 2 dagars kurs i Revit väntar nu, ska bli kul.
Och imorrn får jag sovmorgon =)- underbart, kan ställa klockan en hel timme senare eller så ställer jag den på samma tid som vanligt och njuter av att jag kan ligga dra mig en hel timme utan att jag för varje minut som går behöver känna hur mycket jag måste springa till tåget och jag kan säga åt Ronny som jag alltid gör- "jag klarar inte de här hjärtat, jag vill innnnte gå upp, bara ligga kvar & mysa" & han då kan säga att jag får göra de istället för att få dra mig upp ur sängen--åå jag vill nästan att de ska vara morgon nu.
& de bästa av allt är att Ronny är ledig imorrn för han jobbar sent ikväll vilket betyder att hans klockor inte heller kommer ringa & väcka mig & han kommer ligga kvar sängen längre än mig. 
Jag ska nog ställa klockan på vanlig tid & ligga & kramas & pussas en hel timme, de låter som de bästa alternativet- de kallar jag vardagslyx ♥.
 
Idag har vi piffat till de lite på kontoret. MeJa, CaFt och jag var på IKEA igår & kirra lite nytt.
De är kul när man helt kan avvika fån sin vanliga stil och köpa något helt annat nån gång. Jag skulle väl aldrig för mitt liv få för mig att köpa lila, släta blanka ytterkrukor hem, eller en liten lila bolllampa eller ett par hyfsat fula ljuslycktor eller en lila blom"tavla" från ikea- now way. men till jobbet - hur gulligt som helst =).Som en liten färgklick i vardagen, blir glad varje gång jag kommer till min plats nu. 
              
              
M:s pilatesboll (läs nya stol) kom idag, dock utan pump, så de vara bara för oss att plocka fram dem stora lungorna & bålsa på. Efter ca 10 garvanfall & 5 nära svimanfall senare så var den lilla stolen på plats.
              
              

             
                           

Puss & HejDå
 


Molnen kryper....

.. sakta men säkert in under min fötter och jag börjar sväva.... jag kan inte tro att de är sant och jag tänker inte ta ut någon seger i förskott men som de ser ut nu så är allting klart om en vecka.... min (ursäkta) satans helvets last jag har burit på i snart 2 år(läs 5år) kommer trilla av mina axlar och hela mig....men vi får se.....

Helgen har varit braaaa =). Jag älskar helger =).
I Fredags fick Blixten gå varm igen, hela vägen upp till Dalarna. Ett glatt bemötande & ett dukat bord möttes vi av när vi kom fram. De är alltid lika kul & mysigt att få åka upp till den "lilla byn" & vägen blir lixom inte lika lång när man vet vilka man ska få umgås med ♥.
              
              
Lördag, hösten slog till ordentligt, antagligen för att den visste att det nalkades marknad (jag har aldrig varit på en varm marknad) i Rättvik. Jag är inget marknadsfan & har väl aldrig riktigt varit de heller men efter Ronnys lovord om att Rättviks marknad inte var som andra marknader så blev man ju lite sugen på att åka dit när vi ändå var så nära.
Så de var nog egentligen meningen att mina visioner om ordet marknad skulle ändras, men istället tror jag det blev Ronnys utopi som fick sig en liten törn om. Så mycke skit samlat på en och samma gång är svårt att få tag på. Men på något sätt kan jag ändå förstå honom. Vissa saker rellaterar man till något speciellt. För han är Rättviks marknad ett minne sen förr med munkar, korv, marknadsgodis och roliga grejjer som man kunde köpa billigt. Idag såg han lite annorlunda på tillställningen.
Men efter en smarrig blåbärspaj, frisk luft, lite remmar & några strumpor rikare så var iallafall inte jag besviken.
Inte Ronny heller, han fick ju ett helt halvkilo med marknadsgodis... som han garanterat kommer få behålla helt för sig själv... I don´t lik it.
                 
Efter den uppfriskande förmiddagen var det dags att åka tillbaka till Bjurs & laga lite mat tillsammans. Vi lyckades bidra med någonting alla 4 & visst är de alltid roligare att laga mat tillsammans =). 
              
             
  
Västebottenpajjen var delicious!

Tyvärr så blev de en kort visit den här gången, kändes lite motigt faktiskt =(. Men jag hoppas att vi ses snart igen & kan ta igen de!
O eftersom du fått adressen Jessica, så kanske du läser de här & då vill jag passa på att ge dig
En stor KRAM ♥ Tack för ett mysigt dygn!

Söndagen börjades med en morgonprommis, önska att jag skulle kunna hinna med de varje dag... sen iväg på mässa med Bästaste Lotta & Joel. Riktigt kul dag... 
              
En kanelbull blev de också på självaste kanelbullens dag.
Helgen avrundades hemma hos F & C för att kika på nya misseungen- bland de sötaste jag sätt. JAG VILL HA!                                                                                                                                                               
 
Dags för Färjan & Fruar....

Puss & HejDå


IDOL

Grevinnan har fått skit under naglarna and I like it, & de gör jag också Andreas!
ERIK OCH KAROLINA IS THE SHIT men jag gillar Camilla & Tove också... hoppas hoppas.

Camillahjärtat, stackarn va pinsamt de slutatde för henne.

Mina favvosar är nu Carolina och Erik helt enkelt & ska jag vara ärlig så är de inte för att jag är så otroligt musikalisk & kan höra vilka rena toner de sjunger & förstå vilka musikaliska genier de är, nej nej de är för att min favvojury säger att dom är bra =)-jag älskar ju juryn & jag tror på vad dem säger-dom är ju Bäst!! Själv tycker jag alla som är kvar nu är sjukt duktiga på att sjunga. Men de kanske är för att jag jämför med mig själv....

Igår var min älskade hjärta (Carro) och henns man (Micke) hos oss på middag. Åå va lyxit de känns att äntligen kunna träffas på vardagar igen ♥!
Jag gjorde en så gott jag kunde en fiskgratäng (har för tillfället ingen smak eftersom ett gäng baciller har bestämt sig för att bo i min nästa), men trots ingen avsmakning fick den mycket bra betyg ändå =)- sådan far sådan dotter kanske?! & min kära sparv gjorde en tydligen väldigt god äppelpaj.  
 
 
Till helgen blire Rättviks marknad, mys med vänner, kanelbullebakning (kanelbullensdag- muuummmma), och så mässa.

Puss och Hej Då

RSS 2.0