SÅ DÅLIG

Ja jag har verkligen varit så kass på att uppdatera den gångna veckan, den skärpning på mig! De va fullt upp så tiden fanns inte.
Måndag: Träning för mig & Rompenstompen skrev Äntligen sin tenta & han va så himlans duktig min Skrutt, ett par poäng under MVG, jag blev riktigt imponerad, mitt liv som lärare är över för den här gången.
                                      
Tisdag: Bowling med jobbet, den här gången var de en sån gång som jag helst inte pratar om, dess utom bröt jag 3 naglar. Ett litet tips: spela aldrig bowling med fejknaglar.... men de va kul iallafall, man kan ju inte vara bäst jämt ;)
          
          
Onsdag: Träning & sen myskväll med R, jag gjorde den smarriga fiskgratängen som vi åt när Carro & Micke var här & jag inte hade någon smak, men den här gången fick även jag känna hur den smaka & den var jättegod. Öppna en flaska vin till också, mitt på en blanka onsdagkväll, de va inte tokigt alls. Som en liten fredag mitt i veckan eller en lilllördag helt enkelt.
             
Torsdag: Jobba över & sen storhandling helgens kommande party...

Fredag: Jobba över, en kort aw med jobbet, fredagsmys i soffan med lite pysslande inför lördagen

Lördag: Förberedelser inför kvällen-Drinkkväll, 5 drinkar & en shot skulle avsmakas & bedömmas. 
En toppenkväll som avslutades på ambassadeur =)!!
   

Söndag: Startade bra kl 10 helt utan huvudvärk & solsken utanför fönstret så jag packade på mig & gick en timmes prommis innan jag tog tag i lite städande. Sen gjorde jag lussebullar bullar & tog fram stjärnorna & sånt till fönstren.
            
                       
Sen över till Bålsta för adventsfika hemma hos J & V & värdens sötaste & charmigaste unge. t.o.m. jag smälter & de händer inte i första taget när de gäller dem små krabaterna... 
Sen kom bakslaget hemma i soffan när vi kika på film, shit så trött jag blev & har varit hela dagen idag så nu känner jag att sängen kommer före ladda upp kort, dem får vänts till imorrn kväll.

Så godnatt mina vänner &

Puss och HejDå


Uppsala & Cafe Opera

Nästan ända fram till Rotebro rulla de på som de skulle, blixten var i högform & bandit skråla på högsta volym, bandit är inte den fösta kanalen jag väljer men ibland gillar jag verkligen den, speciellt i bilen, där är bästa stället att lyssa på riktigt bra rock musik =)! Sen tog de iallafall tvärstopp. 
                           
De visa sig att vi inte hade valt den bästa dagen att försöka ge oss ut på E4an- typiskt jag ville ju ha all tid jag bara kunde få med Carro nu när vi inte kan höras eller ses på 2 veckor =(. Förbaskade politikRyss som skulle in på någe möte i stan så de var tvugna att stänga av hela vägen för honom. Lite konstigt är de väl ändå att de måste stänga av Stockolms mest trafikerade väg, de bli liksom lite kaos eller inte så lite heller. Han kunde väl ha åka taxi som alla andra eller så kan dem lägga de där mötena på ett ställe där de inte bor lika mycke folk, i Kiruna tex. ?  
Vi hade ganska tur ändå, de tog bara 20minuter innan vi kunde börja rulla igen.
De känns så lyxigt bara få sätta sig vid matbordet & allt är serverat.
 

                                                   
Hoppas dom har en underbar semester där nere nu.

Torsdagkvällen var jag på cafe opera med jobbet. Åkte dit kl 16 för att fixa iordning allting innan insläppet kl 18. De blev en riktigt lyckad kväll & allting flöt på som vi hade önskat!
Percy Barnevik hade vi tagit dit som föreläsare, han ville promt ha en sån där gammal projektor som man hade i högstadiet =), och så Fredrik Andersson som komiker-han va faktiskt himla kul =).
& jag tycker så himlas mycke om de människor som är med i komentén som jag också är med i. Dem är så jättegulliga
                

                
  
                

                

                

                
                

I fredags hade jag ju mitt fredagsmys, igår kväll tog jag tåget till odenplan & tillbringde kvällen med Lotta & Joel- gillart, de va en jättemysig kväll. Två myskvällar i rad. 
                                                                             
Idag har jag varit & hälsat på Annica på jobbet, var ju tvungen att spana in hennes nya pojkvän efter att ha fått telefonsamtal om att Mission Annica is completed- hon har skaffat en kille.
Sen fotokurs, den var superbra, lagom lång & han tog verkligen upp de viktigaste & de jag undrat över så nu är de bara & sätta igång =)- jippi.

Puss och HejDå


Fredagsmys

på hög nivå är de här ikväll! De ligger lätt på min top 10 lista i livet =).
Började med att åka & handla för att fylla vårat totalt helt tomma kylskåp & sen laga Calles recept på pickipicki http://www.pickipicki.se/2009/01/kramig-pasta-med-adelost-och-kraftstjartar/, lite modifierad med bla lite paprika & championer.
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med myskläder, godis,
idol,
två nya tidningar
& farmville.

Kärlekstema ikväll på idol, de gillar jag, jag får en såndär varm känsla i kroppen, lite tårar i ögonvrån & ett konstant leende- alla är så fina & sjunger så fint.

Uppdatering från veckan kommer imorrn. Nu ska jag fortsätta njuta.

Puss och HejDå 


Svårövertalad....?

Nae ;)

Nöjd... Ja =)
 
Puss och HejDå


Fredag den 13e

... antagligen därför dagen var riktigt BaD på jobbet, tur jag hade Mango som tröst iallfall. Han röjde gärnet när jag var barnvakt, städerskan höll på att slå baklänges när hon såg min plats med sågspån och sönderrivna tidningspappersbitar över hela golvet. Dessutom rymde han också trots mitt & Js stora projekt att stänga för varenda lite hål. Men de gör inget för han är värdens sötaste nin.
              
             
Jag kan inte gå, stå eller sitta normalt, hur jag än gör så gör de ont nånstans, mest i vadena!! rumpan och ländryggen. Jag blev ungefär lika handikappad som mamma blivit men för mig var de självförvållat...
2timmar x 2 hästar x 2dagar på en helg är inte att rekomendra den som inte rider allt för ofta. Tänk att förut fatta jag inte vad folk prata om när de sa att de fick ont av att rida, men nu fattar jag sånt.
De kan bara betyda en enda sak jag rider på tok för lite nu för tiden! Inte för att jag inte vill, utan för de är för långt =(.
Min helg har alltså inte bestått av så mycket annat än ridning och stallet. Hur grått, trist och regnigt de än är så märker maninte av de så fort man kommer upp på hästryggen, de är skumt men de är så bra. De är en av de 100000 bästa sakerna av att ha häst- man måste ut i alla väder!
            
mat i stora vrak fick jag som vanligt där uppe och tre av mina favvorätter lyckades pappa & mamma pricka in under helgen, pepparstek, pasta & skaldjurssås & pannbiff =).
Dessutom syndade jag, iaf enligt mig själv, jag drack glögg innan 1a advent. Skottepengar på de ju, men pappa "tvingade mig" um så va de faktiskt. 

Ronny har lyckats göra mig beroende av av Farmville på fejsboken. Hur kan de gå till när han inte ens har fejsbok? -jo just därför så sitter han alltid med mig & kikar på kvällarna när jag är inne & då tyckte han att jag skulle skaffa en fram & på den vägen är de....  

Igår var Lotta, MeJa och jag på Galafilmkväll. De är kul när de händer lite sånt på vardagkvällarna. Champagne igen, (jag & Lotta börjar få rutin på de här nu ;) eller hur Lotta?!)
              
& så fick vi se filmen Extract med bla. Ben Affleck. 
                                                    
Den var lättsedd, en komedi som hade sina roliga stunder, den får   
                                    av 5 möjliga Josar.
Goodibagen innehöll den här gången bla. ett pressentkort på alla filmgalans filmer, en cosmo & ett serum från L´oreal.
                                                               

Jag har bokat fotakurs nu... gud va glad jag är, jag lyckades få en resttid på söndag som någon hade bokat av, de va fullt fram till nyår sist jag kikade =)

Idag har jag lovat Jenny en prommis, jag ska försöka berabeta bort den prommisen och omvandla den till en fika ist....är de gråtrist så är de, då fårn man göra sånna byten tycker jag...

Puss och HejDå 


Hushållerskan

Ikväll har jag varit en riktigt hemmafru. Gjort avocadosoppa(måste erkänna att jag tabba mig lite så de bidde en typ puré, ingen höjdare) sen vart de pannkakor
 
Smulpaj som vi tog med till F&C & smacka i oss, de var iaf god =), sen bakade jag bröd till helgen också
ett till Rompen & ett som jag ska ta med till mamms & papps.
 

 
Han är så himla söt lilla Mumin, jag vill bara ha han.

 

 
Puss och Hej Då


Uppladdning

Jag och MiAn har precis laddat upp inför ett träningspass med massa gott bröd från Brunkebergs Bageri.
Jag hann smita in där efter ett akut besök på sabbatsbergs sjukh, inte ett akut besök i den mån som de låter utan på bygget så klart =).
De är nu när man kommer ut på byggena den här årstiden som jag känner mig så glad över att jag valt att tillbringa mesta tiden inne på ett varmt kontor istället för på ett kallt bygge.


Köpte bulle till em. fikat också, de är ju faktiskt lilllördag...

dags att gå ner & pumpa bort den ;)

Puss och HejDå


Jag vill...

-skriva ut alla mina foton & sätta in dem i album
-lära mig fotografera som ett proffs
-lära mig fotoshop
-måla om min tavla och måla dem andra två
-renovera vardagsrummet
-flytta till ett hus som jag kan göra om i mest varje dag & ha en katt
-gå en hästmassör utbildning
-göra klart i rökeriet
-resa till nya zeeland
-hinna & vara motiverad till att träna 7 dagar i veckan
-ha nära till Jameson & Lillis
-ha en större garderob så jag kan shoppa massor varje
-vinna massa miljoner så jag har råd att shoppa massor varje dag
-simma med delfiner
-resa resa resa & resa
-hinna se massa filmer & serier som jag vill se men aldrig tycker jag har tid till
-bo 10 minuter ifrån allla kompisar och familjen
-göra hela värden fri från djurplågeri

de va liter av vad jag vill just nu

Puss & HejDå


Far

Glömde ju de viktigaste!
Grattis älsakde pappa på Pappas dag!





♥Jag Älskar Dig♥


SöndagsMys

eller söndags ångest, välj själv... jag väljer de första för jag gillar inte att ha ångest.

Min vecka på jobbet har varit hård, men både tordag & fredag morgon var bättre än vanliga torsdags & fredagsmornar.
Tänk vad glad man kan bli bara av en liten lapp i hissen som någon gullig liten sak har satt upp
"godmorgon, vill bara önska alla i huset en underbar torsdag", jättesött. Bara de gjorde mig pigg, sen kom jag till jobbet & kliver in i hissen där, då är de ännu en gullig person som säger att han tyker jag va sockersöt som en gräddbakelse, de tyckte jag va gulligt sagt & då blev jag ännu gladare, sen hinner jag inte mer än in genom dörren på våran våning och de första jag får höra då är att äntligen kommer den finaste ängeln som en räddande ängel.... jag var tvungen att fråga om jag hade missat någonting, om de var så att de var någon speciell dag, liknade alla hjärtans dag eller så, men de va inte de. Jag hade bara sån himla tur att få ha så gulliga personer runt mig inom loppet av nån timme på en vanlig torsdagmorgon. 
Jag ska också försöka bli sådär gullig mot främmande & ofrämmande människor på mornarna jag också, hela dagen bli ju så mycket bättre då. 

Fredag morgon, jag han inte mer än slänga i mig en torr knäckemacka i farten till... de händer väldigt sällan att jag inte tar mig tid att äta frukost, de är min viktigaste måltid på hela dagen men de blev så då iaf.  & vad händer när jag kliver in i entrén på jobbet, jo ett företag står & delar ut frukostpåsar =) , lyckan var total & från att min fredag skulle kunna bli en av de sämre så vändes bara allt & blåstes bort. Ibland har man tur =).
 
Fredag kväll middag med svärfar & sen kortspel hela natten lång hos S&R.

Lördag, Annikas födelsedagsfest som sen avslutades på garbo!
          
Gissa var Fia så klart tog vägen.... ingen stång utan Fia & ingen kan de så bra som hon!
 
Söndag- sconces till "frukorst" läs lunch, en sväng till barkarby för att lämna in min sjuka kamera & köpa ett uv skydd åt min friska kamera. Nu ska de fotas =)!

Puss och HejDå


Ja må hon leva...

min älskade, fina, underbara Annica som fyllde år igår.
De finns ingen annnan som hon och de finns så mycket att skriva om henne så jag skulle kunna skriva en hel bok.
De har jag inte tid med nu, men jag ska göra de en dag.
Jag är bara så glad att hon vill vara min älskade vän & hon kommer föralltid vara det.
Vi delar på tystnad, glädje & motgångar














Födelsedagen firade vi tillsammans med Magnus, Samir & Tessan på en grek på söder.

Dag två den här veckan som jag gick från jobbet kl 19.30, kul liv ;).
Tur att jag älskar mitt jobb.
Idag hade MEJA bakat kladdkakemuffins till fikat, då älskar jag jobbet ännu mer
Natti Natti

Puss och Hej Då


Hetsig Härlig Vecka

...vad va jag lämnade bokom mig i söndags när jag gick och la mig.

I Torsdags var jag och Lotta på VIP kväll på hm. De är inte varje dag man får champagne när man kliver in på ett hm, cider öl och 3 sorters jättegoda snittar bjöds de också på.
   
Shoppade gorde vi också och fick 20% rabatt.
En svart klänning (snyns inte riktigt), en t-shirtblus, ett tjockt linne, ett par vantar & 2 halsband 
En goodibag fick vi med oss hem också med lite blandad kompott =)


Sen blev de fredag och jag tog tåget till Uppsala. Middag med Carro & Kotta Loski stog på kvällens schema. vi gick till Hambergs fisk, de ångra vi inte en sekund.
Där blir de besök flera gånger till kan jag lova!


 


 
Sen fick vi för oss att vi skulle bli miljonärer på triss så vi gick & köte en var innan de var dags för idol.
Varför Carror ser så glad ut kan man undra, den enda vinsten tog Lotta & den var på 50 spänn..;)
 
Lördag åkte vi till Rånäs Slott, hur vi kom dit vet vi knapt, de var den minsta & krokigaste vägen ever =), men de var värt de tusen gånger om.
Bastu, bubbel, 30 min ryggmasage, 1 timme ansiktsbehandling och te buffe.
De var helt underbart, jag skämdes nästan av att bli så ompysslad.


   
 
 
 
 

Puss och HejDå

Ps. snart är de fotokurs dags, ska försöka hinna boka in en i veckan =)


RSS 2.0