Bättre sent än aldrig...

Bättre sent än aldrig,
Dem orden lever jag för och oftast går de bra....
Som nu tillexempel,  jag fick en kamera i julklapp och köpte en ny dator-som gjort för att blogga tänkte jag och skapade den här bloggen. Men nej sen blev de inte så mycket mer än så. Men nu så!

Dock vet jag att jag aldrig kommer kunna vara en abitiös tös som kommer blogga varje dag, inte ens varje vecka. De blir nog (för att inte lova för mycket) möjligtvis ett inlägg i månaden. För sitter framför en dator minst 8 timmar på jobbet varje dag och då slår man inte gärna på datorn de första man gör när man kommer hem. Nu för tillfället gör jag iofrs de, läser forum efter forum om Thailand men de är ju bara tillfälligt =O)!

Tror inte de kommer bli så himla mycke text heller för de här med att skriva är inte riktigt min grej, men bilder kan de bli desto mer speciellt nu när jag äntligen har en egen kamera. Mr R får ha sin i fred och jag får ta kort på precis vad jag vill *Lycklig*

Jag gick faktigst lös med kameran här hemma en dag, var ju tvungen att testa alla finesser på den,så sprang runt och fota lite allt möjligt, ni får kika in bilderna här nedan lite oc h så kan jag ju passa på att ta igen den här månaden som aldrig blev av med lite bilder istället:

Nyår var det god mat, champange och raketer(som jag egentligen inte hatar, men måste ju erkänna att dom iallfall är sjukt fina att titta på, jag ska fasiken uppfinna smällfria raketer så jag och alla hundar slipper helvetet...

                                  

                                                     



Sen köpte vi bord och stolar till nya köket



oljad ek, men jag ville att det skulle passa golvet lite bättre som är vitlaserad ek så köpte lite vit bets och strök på,det blev mycket bättre tycker iaf jag:



En dag eller rättare sagt två dagar egnades åt storröjjning, jag tog äntligen tag i garderoben och R tog tag i förrådet:
Före:          

Efter:

Här om dagen var det tydligen Tulpanens dag, fick tre fina tulpaner på väg hem från jobbet och jag älskar tulpaner, dom är ju så fina, kommer bli mycke här hemma framöver



Köpte en ny bok häromdagen 

 så nu åker mixern fram igen & de blir smoothie till frulle för fulla muggar framöver. 
Jag är en riktig periodare när de gäller mat, hade en riktg smoothie period för några år sedan och de är ju en perfekt frukost så känner att det är dags för en ny sådan period nu! 

Just nu är jag inne i en period med Juice och macka till frukost och den här underbara juicen har de blivi ett par liter av...:


Jag älskar helgfrukostar ner man får äta tillsammans och slipper kasta i sig, i söndags gjorde jag sconce & de va så gott, klart på en kvart & plätt lätt:
  • 2 ½ dl vetemjöl med fullkorn
  • 2 ½ dl grahamsmjöl 
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 dl lättfil

Blanda ihop & sen in i ugnen i 10 minuter. Klart! 



Nu när vi ändå är inne på mat så kan jag ju visa några bilder från våran nyöppnade grill ;) :

 Ronny har tjatat om tunnbrörulle i hundra år så nu blev de äntligen av.... själv tycker jag inte om de, har iofrs aldrig smakat men kan absolut inte tänka mig att de är gott eftersom jag inte tycker omvarken potatismos, ketchup, rostad lök eller räksallad
Nej usch, jag gjorde en egen pizza ala italien istället med parmaskinka, kalamataoliver, ruccola,fetaost och mozzarella....mummms =)
  

Den här veckan har jag hunnit träffa många kära, måste ju innan de bär av bort.
Fika med
       
Zandra                             Annica                      & Lotta 

 Luncha med Jenny idag

och

fika med Calle & Kristofer idag och förhoppningsvis får jag träffa Zandra imorrn igen =)!

Nej nu kan ska jag hoppa i duchen, har köpt en ny peeling så nu jäklar ska all skit bort innan vi åker så man för en gångs skull får en fin bränna
ser så god ut så jag bara vill äta upp den, & saken blir inte bättre av att den luktar sååå gott:


Här ska peelas


Just ja, alla bilder som jag tog här hemma, de får bli en annan dag....

Puss & Hej

RSS 2.0