Dagen D...

..den var i söndags & den är över nu..

De sved i hjärtat & jag hade klumpar i halsen

endast en liten smula lättnad men en stor smula tyngd....

En efter en, ett efter ett rök de ut grejjer,  den enda lyckan jag kände just då var at jag försörjde en inte bara stad utan en hel huvudstad i afrika med mina gamla kläder, skor, väskor, kepsar, skärp, mössor........

Först nu förstår jag varför jag knapt kom in i de som i vanliga fall brukar kallas "walk in closet", först nu förstår jag varför jag inte hittat just den tröjan eller just dem byxorna, dem har legat begravda under 100 andra tröjor eller byxor,

Kasse efter kasse, säck efter säck, sammanlagt rök ca 80%, de tog från kl 15.00 fram till kl 20.00,

De är så tomt.

men nu förstår jag (fast jag egentligen inte vill erkänna de), varför man ibland behöver göra en rensning ibland sina kläder & skor...
nu hänger vinerkläderna fint upphängda allihopa & jag kan se precis allting jag har, jag kan bläddra bland galgarna & välja vad jag ska ha på mig.

Sommarkläderna ligger i en kartong & väntar på att få byta plats med vinterkläderna snart.

De vart som ett helt nytt rum & de blev såå mycke större, jag har en walk in closet igen istället för ett proppat förråd.

De är så fint 

såhär i efterhand måste jag nog motigt erkänna att smulan lättnad har ökat jämt emot smulan tyngd....

Melissa gick så hårt åt, jag var maktlös =(, de va stackars stackar lilla mig, hon ville kansta allt & jag inget lite mindre...
men nu är jag glad över att hon var så barsk ;)
och jag har ju precis kommit på de bästa av allt:
Jag har plats för HUR mycke nya kläder & skor som helst.....

Jag kan shoppa utan gränser i N.Y ;)












Puss och HejDå

Tröttis

Igår var det Portvinsprovning och middag med jobbet. De va gott med Portvin, himlans gott..... de va mindre gott imorse kl 05.00, de va såå nära att allting sket sig då, men de gjorde inte de =). Men sate vad trött jag har varit idag, så nu skriver jag klart de här & sen blire bums i sängen för att komma i rätt rytm igen.
Imorrn kommer tapeterna in till butiken så då ska vi iväg & titta på dem & hoppas att dem känns okej, jag orkar inte leta mera.
Imorrn är de Våffeldagen också, vi har ätit våfflor varenda våffeldag & den tradditionen kan ju inte brytas, så vi får se vad som hittas på. 
Ska träffa Jenny efter jobbet också.

Snart är de Fredag- de ser vi fram emot....
Snart är de även Söndag- då är de dagen D på riktigt & de vet jag inte riktigt om jag ser fram emot lika mycke....
mer säger jag inte än. Jag håller på att ladda mentalt för fullt..

Natti Natti

Puss och HejDå

Lugnet efter stormen

Fedagkvällen var toppen, kaffebönan va såhär brun & fin:


Annars i helgen har vi rivit tapet & spacklat mest hela tiden, tvättat en hel del också. Känns som vi fick ganska mycke gjort, men bakslaget kom ju då idag eftersom vi har så underbara grannar...........
                                
Vågen har varken visat upp eller ner, de visar samma vikt hela tiden så jag börja fundera på om den hade blivit knäpp, men så var de inte, de var nog mest bara jag som åt förmycket godis i fredags så minna promenader har varit varken till eller från. Nu ska jag börja med att bara väga mig en gång i veckan istället för 10 ggr/ dag, dessutom är de totalförbud på godis fram till andra helgen i maj (de kan ju jag drömma om att klara, de ju påsk snart försjutton & vad är en påsk utan godis) men jag ska ha de som vision iallafall, de tror jag är bra =)!

Veckomatsedeln gick ju så himlans bra för ett tag sedan men senaste veckorna har de bara gått utför.... måste börja ta tag i den igen, idag blev de iallafall "taga vad man haga i kylen" & de blev himlans gott. Jag har kommit på att halloumi är underskattat, de ska jag börja äta mycke oftare, jättebra kompliment för kött & super gott!
Så idag blev de lite grönsaker i ugn, tillsammans med halloumi & oliver.

 

Puss och HejDå


VARNING FÖR Vansinnens utbrott!!!

Fy fan skit i helvets pissgrannar!!!!!!!! ursäkta orden men de finns inget annat & säga om dem, tyvärr!

Om man inte klarar av att höra kranvatten rinna efter kl 20.00,
Om man inte klarar av att höra musik efter kl 20.00,
Om man överbeskyddar sin son & som dessutom måste ha TOTALT knäpptyst kl 20.00,
Om man inte  klarar av att höra någon damsuga efter kl 20.00
Om man inte klarar av att höra någon prata efter kl 20.00
Om man inte klarar av att höra någon slå i en spik efter kl 20.00
Om man inte klarar av att höra någon måla efter l 20.00
Om man inte klarar av att höra någon skratta efter kl 20.00
Om man inte klarar av att höra någon sandpappra efter kl 20.00 (som nu har hänt ikväll)
Om man inte klarar av att höra de någon ynken sketen enstaka gång...
VARFÖR I H.....  BOR MAN I ETT BOSTADSHUS TILLSAMMANS MED 100 ANDRA STYCKEN OCH INTE I ETT HUS LÅNGT UTE I SKOGEN
Finns det någon som kan förklare det???

Sådär, nu känns de lite bättre.. jag slipper ju slipa lister iaf...

Fredags Mys

5e dagen i rad jag gick upp kl 5 & 5e promenaden avklarade, det ska bli helt underbart att få sova ut imorrn, men fortfarande går de förvånansvärt bra, jag bara väntar på bakslaget...

Bönan har kommit hem från Thai & äntligen ska jag få träffa henne, känns som evigheter sen. Lite matlagning, mys framför let´s dance och solsidan så klart (bästa på länge) och så lite rivning av tapet, känns som en mycket bra fredagskväll, kan den här emiddagen bara gå väldigt fort nu, de tror jag den kommer göra för jag har ganska mycke att ta tag i =).

ps, tapeterna va slut & kommer in på onsdag igen & nu har jag börjat tvivla på om den ens är fin...gaaah va svårt de ska vara att välja då! Jag hittade en från Boråstapeter igår som jag gilla men vet i 17 hur jag ska göra...

    VS

 

 

 Puss och HejDå


Ett litet lunchinlägg

Har precis ätit min kycklingwokmedchashewnötterochrödcurry låda som jag gjorde igår. Wok är någonting som ständigt återkommr i våran lilla familj. De är lätt att göra, de går snabbt och de är ju för himlans gott & lätt att variera (fast vi varierar sällan, de blir mest jämt kycklingwok med rödcurry varianten).

Vi va & storhandla igår, de är alltid lika kul när man öppnar kylskåpet på morgonen & de är fullproppat med massa god frukost, tyvärr så får jag ju bara äta gröt & ett ägg om mornarna nu, men jag blir iallfall glad av att de istället för en gammal svettig ost & en halvrutten paprika, & så snart är de ju helg, då får jag också välja vad jag vill.


Jag köpte två par skor igår också- sommarskor, sånna med bara massa remmar. Kunde inte låta bli, de va på de här skopunkten som alltid har så billiga skor.

Nu är mitt lilla luncginlägg slut & dags att jobba på så jag kommer härifrån nångång för ikväll ska vi köpa tapeter =)!

Puss och HejDå

De är inte lätt..

..de här med tapeter.
Jag hittar massa massa fina, men så finns de massa MEN:

1: Vi lyckas på något sätt bara tycka de tapeter som kostar runt 1000:-/ rulle är snyggast, vi behöver 11 rullar, men de pengarna tycker vi inte de är värt att lägga på bara tapeterna i den här lghten.

2: Vi hittar massa tapeter med superfina möster men vi kan inte ha för mycke mönster i de här rummet eftersom de är så stort & de blir liksom för mycket mönster med massa mönster, ja om ni nu förstår och de finns ingen bra vägg att göra en fodvägg av & dessutom är vi trötta på fondväggar.

3: Vi hittar massa tapeter med superfina färger men vi är lite fega & vill ha ljust & tar in färgerna på kuddar & sånt ist.

Här är några av dem:

 
 

 

 

 
 
    



Den här här under tycker jag är fin och den skulle kunna passa, men den känns för mycke sovrum och är för lik den i sovrummet så de får bli.....


.....den här:


hoppas den blir bra =)!
Jag får nöja mig med tapetprover & göra tavlor av några av de andra.

Puss och Gonatt


Nu så

ska jag äntligen få ihop ett litet inlägg...

Uppdatering om förra veckan:

Måndag, då hände inget speciellt, body pump efter jobbet och just ja, min älskade lilla bror fylle ju år, men han firade vi på söndagen. O så började ju äntligen Hollywoodfruarna igen ;).


Tisdag, en inplanerad middag med sweung gänget var planerat efter jobbet, men jag blev inkallad på möte av vd,n som beordrade oss att jobba över både tisdag & onsdag efter nytt underlag & som kompensation få betald övertid och bli lediga halva tordag & hela fredag med full betalning, så Tapasen var bara att glömma tyvärr & jobba över kan vi istället tala om för jag var hemma kl 22.00 på tisdagkvällen, tillbaka på jobbet kl 07.30 och var hemma igen kl 02.00 på onsdag (torsdagnatten), sen tillbaka på jobbet kl 07.30 igen på torsdagen & sen hemma kl 15.00. Då visste jag knappt vad jag hette längre.
Så trött!!
Packade väskan, åkte till V-ås för att lämna datorn hos brorsan, fick 2 koppar kaffe & sen vidare hem till mamms & papps. Sov, myste med dem, myste med katterna, myste med hästarna & red & sov lite till innan jag var människa igen. 
Åkte hemmåt igen på lördag efter ytterligare en ridtur i underbara SOLEN!
Myste med Ronny framför melodifestivalen, eller ja försökte iaf, han är sådär intresserad av at titta på den =).
   
Söndag, vakna tidigt, åt frukost framför tv:n, åkte iväg & kolla på tapeter, fick beslutsångest, åkte till indersport, fick storhetsvansinne eller egentligen inte, de va verkligen välbehövligt, köpte 2 nya jackor, nytt underställ, och ny träningsväska, åkte till ikea & åt lunch- va lika äkligt som vanligt, varför kan inte ikea lära sig att krydda maten?!

Jag trodde att promenaderna skulle vara de som gjorde mig till en zombie i veckan, men de gick överraskande bra. I måndags och tisdags vaknade jag före klockan ringde, de som hindrade mest var isåfall isen, i vanliga fall brukar de ta 50 min, men nu när de är så isigt så tar de en timme, men snart så hoppas jag att de bara tar 50 min igen. Jag vill ha vår & sol & värme & barmark NU !!

Puss och HejDå

Nedräkning

Helgen har varit i firaranda!

Igår åkte vi till Uppsala för att fira Carros födelsedag och husköpet =).
Vi gick ut & åt på kök kött & bar, de blev en liten story i sig med obokat bord & en plånbok på vift, allt löste sig iallfall himlans bra & Ronny åt sniglar till förrätt förförsta gången i sitt liv.... fy f-n jag skulle aldrig!!

Idag åkte vi från Uppsala till Västerås för nästa födelsedagsfirande, lillebror blir stor!

Nu är äntligen födelsedagarna över för ett tag. Blosockerhalten är i topp dvs. på tok för hög & fläsket har lagt på sig alldeles för många kilon.
SÅ imorrn börjar de nya mornarna för mig, vardagmornarna ska jag lägga till så de inte blir några missförstånd här... de är nämligen dags nu att göra något åt de här förbannade lösa äckliga kilona som satt sig som en darrig chokladpudding eller nae fetblek är jag också så mer jämförbart med darrig vaniljkräm som hängt sig fast kring magen & ansiktet.
Kl 05.00 varje vardagmorgon till en början fram till N.Y resan ska jag upp & gå mitt varv på 50 minuter & äta gröten vareviga morgon. Nog i fasiken ska de väl gå bort några kilon då iaf.
Fuska blir de inte på tal om för nu har jag bestämt mig!! BodyPumpen ska självklart också stå kvar 2-3ggr i veckan.
Jag känner mig pepp men jag vet hur mycke jag kommer ångra detta när klockan ringer imorrn bitti, usch jag kommer dööö, skulle behöva nån snäll människa som kommer & tar mig upp ur sängen för jag vet att de kommer bli de värsta att klara av, jag skulle behöva en såndär klocka som kalle anka har på husvagnssemestern...

Sovdags nu för att kunna klara det här!

Puss och HejDå

 

Grattis mitt Älskade Hjärta på din 26-årsdag!

♥You're the meaning in my life
you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.

And I know, yes I know that it's plain to see
So in love when we're together.
AndI know that I need you here with me
From today until the end of time.
You should know, everywhere I go
Always on my mind you're in my heart in my soul.♥







En vän som du är ovärdelig!
Hoppar du så hoppar jag!



& Grattis till HUUUUSET =).

Imorrn blir de fira av ♥

MatSjuk

Som nybiliven 26-åring gick veckan som en dans enda fram till torsdagen.... där vart de stopp.
Eter lunchen så började jag frysa mer & mer, känna mig konstig i kroppen och illamående. Jag hade räknat med att sitta över några timmar för att hinna bli klar till fredagens deadline och hade absolut inte tid att åka hemmåt så jag fortsatte jobba på. De gick bra ett tag, sen började jag må så illa så jag inte riktigt kunde konsentrera mig längre, provade de mesta, äta, dricka vatten, vila, alvedon... men de funka inge fint. Tillslut kände jag att om jag rör mig en meter nu så spyr jag, så åka hem va ingen idé att ens tänka på... jag rörde mig en meter & fick tillbringa en stund på jobbets toa.... Fy va fruktansvärt hemskt de är att spy sådär mycke. Jag gör de inte i första taget & fick flashbacks sen den tiden jag alltid kräktes i bilen när jag va liten...
Jag kände mig mycke bättre & bestämde mig för att jobba ett tag till. feber hela natten sen kändes allting bra igen. Men de va inte riktigt bra för under hela fredagen kunde jag inte äta, inte förän på kvällen i Bålsta kände jag mig bättre. Ronnys pappa fyllde år så vi var där & åt middag & bowla. De gick iaf bra för en gångs skull =).

Lördag sov vi riktigt länge, åt frukost kl halv 1 tror jag , kanske inte ens får kallas frukost då ?!
Sen åkte vi på fest hos Melissa & Daniel. 

I söndags tog vi de lungt & sen åkte på bio & såg Shutter Island, den va bra!

Igår hade vi en jättebra kväll med Lotta & Joel på restaurang & idag ska jag tvätta & börja kolla på sex and the city boxen =)!

Har så mycke som jag vill göra men aldrig hinner med & så mycke som behövs göras som jag heller aldrig hinner med. Tycker alla borde få sig en gratis vecka om åter till att bara göra sånna saker, en sportlovsvecka för "vuxna", vilken dröm de skulle vara!

Nu är de Mars & de betyder att om bara 1 månad är de VÅR =)- sug på den karamellen!

Puss och HejDå

 

 

 

 


RSS 2.0