Äntligen

..har jag hittat en frisör som förstår mig, som kunde se vad som har hänt, som kunde berätta vad jag skulle göra, som visste hur hon skulle göra.
Äntligen har jag hittat en frisör att vara nöjd med och jag är så lycklig över de!
Jag behövde knapt säga vad jag ville för hon förstod vad jag ville & hon såg hur mycke som hade gått av och hur tunt håret är nu mot förr, att de har gått av mer på ena sidan osv. men de är nytt påväg tillbaka men de kommer ta tid.....

Nu är jag iaf nästan brunett igen och håret är kort som attan, men jag visst att de skulle bli så så jag hade förbrett mig på de mentalt =).
Jag är nöjd, de va de bästa som kunde göras av sittuationen.

Jag glömde ju ta ett före kort, men de va kanske lika bra de, allt såg bara förjäkligt ut....
här är iaf efterkortet:
                                  
I Söndags var Carro & Micke här & inspektera vardagsrummet, de är klartt nu men inga möbler. Sofforna är sålda och vi har inte köpt någon ny. Jag har inte hittat exakt den jag vill ha än, vet i huvet hur jag vill att den ska se ut så hoppas vi hittar en imorrn när vi ska på soffjakt =).

Idag har Jenny & jag dragit en veva på stan. Jag hitta exakt dem gardiner jag har letat efter- jippi. men jag köpte dem inte, jag ska vänta till allt annat är på plats. Från Himla kommer dem, de är de mest säkra kortet, finns de ingen annan stanns så finns de på himla. Där hittar ja efter alltid fina saker helt efter min stil.
Och som vanligt ska jag alltid hitta de dyraste, en gardin jäkel kostar 899 spänn & jag lär ju ha minst två! helst vill jag ha 4a för att kunna byta lite (hitta 2 färger som jag kan tänka mig) men nästan 3500 spänn för 4 gardiner, nae där går nog min gräns, jag börjar med två få se.... ;).

Köpte ett par nya skor, ett par löparbyxor, 2 nya örh

 

 

ängen, en ansiktstvätt & en kajalpenna. Lagom shopping på en lilllördag.

Nu sova!

Puss och HejDå

 


Bad hairdayS

Jippi, piggare idag. Uppe & styrt hela dagen, med slipning, städning, lite målning & lagt ut sofforna på blocket.
Men jag har tänkt på att inte gå ut för hårt så jag får ett bakslag & blir sängliggandes igen så jag har tagit lite raster med vila då & då.

Jag håller på att dö av längtan till tisdag. Då ska jag äntligen få ta itu med min motorväg eller tom. autobahn som vuxit ut, jag ser någe bedrövlig ut! Kan inte visa mig bland folk. Här snackar vi inte bad hairday här snackar vi bad hairdayS i ett halvårs tid! Men nu har håret fått vila tillräckligt.
Hoppas hoppas tjejen är bra.
Före & efter kort visar jag på tisdag.
Håll tillgoda med en annan fin bild tills dess



Ha en bra lördagkväll

Puss och HejDå

UppONer

I onsdags låg jag nästan hela dagen, igår låg jag hela dagen, idag har jag löpt upp o ner som en jojjo i sängen, ena sekunden tycker jag mig vara helt frisk, andra skeunden åkar jag inte ens hålla huvet uppe. Just nu har jag fått nå skit i benen, känns som växtvärk på någe sätt, men nu får de vara nog. Nu tar jag semester från sjukdommen. De här håller inte!
Jag har skickat iväg stackars hjärtat till hemköp för kylskåpet skriker av tommhet. Själv sitter jag här & kollar in körslaget från förra veckan, gråter & skrattar åt dem, tycker de är så gulliga alla körer.
Jag älskar Marie & vinner hon ska pengarna gå till djur som har de svårt- bästa bästa bästa ♥.
Mojje är ju så ursöt också, synd dem åkte ut!
Så har jag kommit på en sak, Ronny är så lik Niclas Strömstedt, tror han kommer se ut som honom om 20 år, han gillar inte när jag säger de, men de är väl inge fel på Niclas =).

Nu ringde de tjej & ville köpa ett vitrinskåp, jippi va skönt att bli av med dem =)


Nu tar jag semester från sjukdommen, de här håller inte längre!

Puss och HejDå


VillInteVillInteVillInte

Vara sjuk. Piss & skit också vad de är typiskt & tråkigt att vara sjuk.
Ibland när jag är sådär mitt uppe i vardagen med jobba & träning & matlagning.... osv. så brukar jag tänka på hur skönt de skulle vara att få bli sjuk nångång. Bara vara hemma & göra de med aldrig hinner annars. Fota, läsa, måla, städa ordentligt, pyssla, kolla sex and the city....
Tyvärr så funkar de ju inte på de viset.
Nu har jag gått & iblivit sjuk, så sjuk att jag inte orkar pallra mig iväg till jobbet.
Nu är jag hemma, nu har jag all den tiden att göra vad jag vill med, men vad hjälper de? Jag orkar inte göra ett skit. JAg blir bara frustrerad över att ligga här hemma & se allt som behöver göras.
Limma lister, städa, få ordning på kaoset som utlöst efter vardagsrummet, grjjer överallt, lägga ut sofforna på blocket, tvätta, laga matlådor...
vad tror ni jag har gjort? jag har tvättat en massa tvätt & jag har dammsugit sofforna, efter de va jag helt slut. Jag vart ju typ ännu sämre.
Så idag gör jag ingenting, för de är i nte värt de. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan göra allt de där som jag bara kan göra när jag är frisk!!!!!

                                 

OrkarInteJobbaJustNuMåndag

Idag är de en såndär dag som jag bara inte orkar jobba, orkar inte tänka & orkar inte någonting.

När jag gick & la mig igår kände jag att de var något ont som sakta kom krypandes inpå min kropp & mycke riktigt, efter promenaden imorse fick jag värdens hostattaker & de gjorde så jäkla ont på högra sidan typ inne i halsen nånstanns... nu är de bättre i halsen med ontet men jag känner mig helt hängig, tung i huvet, tjock i halsen & inte helt hundra.
Orkar inte tänka på massa betongpelare, massa bärande väggar & nya schakt.
Vill inte bli sjuk nu, har ju massor att göra
Men vill verkligen att kl ska bli 17 så jag kan få gå & möta Carro & gå till salongen & bara bli ompysslad- kropp& ansiktsmassage. Kunde inte planerats lägligare.. =)

Nu ska jag kämpa mig igenom de sista timmarna!

Puss och HejDå

Vecka 14 inkl helgen

Måndag lediga från jobbet- vi höll oss i vardagsrummet hela dagen. Allting går så mycke långsammare än man tror, hoppas.
Tapeterna är på plats, listerna är målade & golvet är påväg in, de kommer bli bra de här =).

Tisdag hade jag sån tur att jag fick ha min gumma på besök. Hon var på kurs uppe i sthlm så då passade vi såklart på att ta tillvara på all ledig tid vi kunde.
Vi gick en sväng på stan, satt oss & åt på ett café, åkte hem till Kallhäll & fortsatte prata prata & prata =).
Jag fick sällskap på min morgon prommis & vi unnade oss en frukost som inte bara bestod av gröt & ägg.
Åhhh vad jag önska att vi bodde närmare varandra, som förr =(. Men snart är de iaf sommar,då hoppas vi på några fina dagar på landet!



Onsdag gjorde jag inte någe speciellt


Torsdag träffa jag Lotta som precis hade kommit hem från shanghai, kul att få höra om äventyret!
Vi tog en sväng på stan & jag lyckades hitta ett par nya jeans =), så skönt för de behövde jag verkligen!

Fredag
satt jag mig på tåget mot Borlänge direkt efter jobbet. Plockade upp Carro i Uppsala på vägen upp. De var dags för våran relaxhelg med Kotta Loski. Tänk hur fort tiden går, de va ett halvår sen vi var på Rånäs slott...
Vi blev uppplockade på station. Åkte hem & laga mat- super gott & superenkelt. Pasta med cremfraige & kräftstjärtar
- Purjölök
- Gullök
- Paprika
-Champinjoner
- Cream fraige
- Chilisås
- Salt & Peppar
- Dill
- Kräftstjärtar
- Färsk pasata med spenatsmak 

till efterrätt gjorde vi en hallon & blåbärspaj.
 











Lördag packade ihop grejjerna & begav oss mot maserhallens relaxavdelning.



Lite bastning, lite bubbel och lite solning.... inte så lite solning
Skulle viljage några råd:
Om du bestämmer dig för att sola solarium eftersom du känner dig helt genomskinlig efter en sträng vinter i kalla sverige så
1: Hoppa inte över din ansiktskräm bara för att du läst att de står att den innehåller skf 15
2: Sola inte mer än 10-15 min
3: Stäng omeelbart av ansiktskanonen
4: Stäng omedelbart av vadförstärkaren
5: Gå ur solariet när du känner att de hettar på....


om jag åtminstonde hade gjort en av dessa grejjer...
jag badade i aloevera 2 dygn efter hemkomst...

Hade en liten dispyt med en snubbe som jobba där, han tyckte nämligen inte at vi skulle å ha badkläder i bastun, dessutom skulle man ha handduken på golvet med fötterna på den.
När jag fråga varför så sa han att de var för dem som var klorallergiker & för hygiens skull. Jag fundera på hur han tänkte då....?
För de första, är man klorallergiker så verkar det väldigt dumt att åka till ett badhus?! & för de andra så hur vet han att folk tvättar muttan eller snorren varje dag? de känns mer hygieniskt att få sitta med en handduk runt sig än att man ska sitta där alla andras muttor & snorrar har dragits mot träet... nae de kunde han fetglömma!
 
Söndag klev upp ur sängen, på medkläder& borsta tänder- iväg mot wasastan för en brunch med Melissa & Daniel & Annika & Krille.
Mycke trevelation =)



Eftermiddagen åkte vi & spana in en ny soffa...kan bli den, vi får se till helgen som kommer...

Puss & HejDå

 


Påsken

Påskafton hemma hos mamma & pappa,
äta, fika, rida, hugga ved(inte jag, jag har i alla år vi bott
där ute lyckats komma undan-de finns bara plus med att ha häst,
 man kan skylla allt på stallet ;))
































LångFredag..

KortFredag skulle jag vilja kalla den. Gick så fort =(, men vi har nästan tapetserat klart nu =).
Men mitt i allt fick jag panik, kom på att jag nog vill ha en fondvägg iallafall.... en vägg med silvergrå lika dan tapet. Ronny var inte lika nöjd över mitt infall. Riva ner de vi redan satt upp slipa på nytt eller bredspackla över de vi nyss satt upp. Men jag vill verkligen, de blir så himlans vitt där inne nu... Ronny tyckte jag borde förstått att de skulle bli väldigt vitt eftersom vi sätter upp en vit tapet ;p.
Jag har haft en bild i huvet hela tiden om hur de ska se ut där inne, men mitt i allt så kändes de bara som de måste hända nånting på väggen. Efte mycke velande fram & tillbka har vi nu bestämt oss för att sätta klart vitt i hela rummet, lägga in golvet, ställa dit alla möbler, tavlor & allt & Sen om de inte känns bra då, då får vi helt enklet göra om de då.

För en vecka sen var vi med Carro & Micke & åt på grek & sen kolla på kvarteret skatan på rival. De har jag glömt skriva. De va skit kul, jag älskar kvarteret skatan=), & även vissa scener som egentligen inte var så kul blev bara hur kul som helst. Folk skratta av varandra, en gubbe fick en såndär skrattattak som knapt går att komma ur & längst ut på våran rad satt en tjej & skratta åt allt hela tiden & hennes skratt var så kul så jag tror jag skratta nästan lika mycke åt de =).

Idag brände jag av halvmilen med löparskona på första gången sen jag vet inte när. De gick superbra, jag tror mina promenader har hjälpt till på traven för att klara av det. Så eter påsk nu ska fortsätta gå morgonvarvet & sen försöka springa de varje kväll. De är 5789m (mätt på eniro =) ) = nätsan 1,2 mil om dagen. Om inte de hjälper mig att få bort fläsket fram till sommarn så ger jag upp. hitills har jag bara gått ner 3 hg, Ronny försök trästa med att de måste vara muskler, de vill jag tro på så de gör jsg, även om de nog sig inte riktigt är så... jag fick tex. ett påskägg av jobbet i veckan som stått alldeles för nära tll hands....

Nu äre sovdag för imorrnbitt blir de tidig avfärd till Västmanland.

NattiNatti

Puss och HejDå

Tapetsering

De är inte svårt att sammanfatta den här veckan, de har bestått av sova, jobba, tapetsera, sova, jobba, tapetsera.....!
Kul liv... men de blir iaf kul när tapetseringen är klar =)
& de går peppar peppar faktiskt bra. Inga krångliga tapeter, ingen svår mönsterpassning, inga slöa knivar, inga buckliga väggar... I vanliga fall brukar dessa saker ställa till de för oss & göra att skillsmässan ligger ganska nära till hands när, men den här gången som mest lite negativa toner men de mjuknar för varje dag & igår gick de så bra så vi spexa & skratta oss igenom 6 våder...=)
Nu är de halva rummet kvar, de ska vi klara av imorgon, annars får vi inte åka till mamma & pappa & fira påsk...& de vill vi inte missa ! 

ps, idag har vi faktiskt hat ett liv... vi har inte satt upp en enda våd, vi har varit i Bålsta & firat Pontus på 2-årsdagen ds.














Puss och HejDå

Idag är de ingen vanlig dag....

för de är min älskade Smulas födelsedag!

Grattis min älskade Zandra på din dag!


Tänk att de närmar sig 10 år sen jag förstod att du skulle ta en plats i mitt hjärta, en plats som aldrig är för någon annan och som för alltid kommer vara din!


Även om du är så långt borta så finns du alltid mig så nära!


Hoppas du har en underbar födelsedag, med tårta & massa pressenter & upppasning av Calle & du,
du vet hur stålt jag är över dig!
Du är unik

Åh vad jag längtar men nu är deinte länge kvar till dehär igen:


Jag Älskar Dig Älskade Vännen!


RSS 2.0