De va väl inge fint...

.. de inte, att man skulle till & bi förkyld.
Fasiken också & snabbt gick de å. I går kväll=nada, idag morse=ont i halsen, idag dag=snorbytta, idag kväll=frussen, hur ska de då vara imorrn bitti?
Men ska försöka lägga fokus på någe annat & inte känna efter så mycke. Jag hade ju min sjukdom i midsommar för 10 år frammåt så de ska inte bli någe av de här inte, så är de ju bestämt!
                                                
Lite friskare vart jag iaf av tapas, vin & mys fika med mina homisar. Idag insåg jag verkligen hur mycke jag har saknat dem, från att umgåtts varje dag i nästan 2 år till att inte setts alls på ett halvår. Nu har vi iaf bokat in ett nytt datum om en månad så de slipper bli på samma sätt igen. Då blir de hos C i Uppsala.
                                                        
Sist men inte minst, RIP Uffe Larsson.

Puss & HejDå


I väntans tider

Sitter här på min "nya" arbetsplats trivs ganska bra & väntar på att få gå & köra ett pass BP, ska bli skönt efter den här svullhelgen.
De är de bästa med veckorna, att man har rutiner, fast de kan även leda till lite taskiga saker också om man lyckas få in fel rutiner... som jag lyckats med nu
Jag har lyckats bli fast i Färjan, Hollywoodfruar, Ensam mamma söker, Idol och Lyxfällan, de betyder 8 timmar tv i veckan på egentligen bara Shit.. Typiskt!! & dessutom börjar Stockholm-Arlanda snart också, som jag bara måste se.
Jag är en ricktig sucker för skiiit på tv.n. Tur för mig att jag har betämt mig för att inte följa varken greys, desperata hemmafruar, eller vänner... jag skulle bli fast framför tv.n för all framtid om jag inte satt stopp för mig själv. Sex and The City filmen tillät jag mig iaf se & jag älskar den! Dock kan tyckas att jag faktiskt skulle se på typ greys istället för färjan, men nu har de blivit såhär & då får de väl förbli så då. 
Ikväll äre Färjan & Hollywood & Håkan & Anna Anka & dom har sin egna lilla charm. Håkan är ju sjukt Blåst- sötblåst & Anna vågra stå för vad hon tycker & säger saker som hon egentligen har helt rätt i... sen att hon har lite knasiga värderingar & tankar om vissa saker är ju synd & Maria från v-ås är rätt skön hon också, men hon har ju iaf ett varmt hjärta!

På torsdag ska jag försöka komma iväg & köpa lite ny färg så jag kan få måla tavlor till köket, börjar krypa i kroppen efter lite förnyelse hemma igen. Vardagsrummet ligger riktigt illa (läs sjukt bra) till nu. Jag vill vill vill göra om de NU, men min kära man är inte lika etusiastisk som jag i den frågan & de känns som jag behöver en hjälpande hand därifrån... men med lite blinkande ögon & övertalning så ska de nog kanske gå.
Jag har en liten hållhake nämligen... ;) men de ser ut som om jag får vänta ett par månader till... 

Ser fram emot imorrn kväll, de var på tok för länge sen jag fick kramas med mina bästaste C & K
& ser fram emot onsdag kväll också för då blir de mera kramar med mitt älskade hjärta...

Tänk om man inte hade sina älskade vänner, vad vore livet då? 
                                                 
Puss och HejDå

Ååh

Varför ska en helg behöva ta slut så fort, jag hade velat stanna tiden en stund & få tillbringa så många fler timmar med min älskade gumma...
De va en hel go helg med skratt, fotvärk, cosmonova, kärlek, shopping, fika ut i solen, maat, hjärter, kramar, allergi & lycka , tyvärr var jag dåligt med kameran...
             
             
             
             
som avslutades med min älskade Böna med middag shopping & bio i tattargallerian som nu verkligen gjort slag för sitt namn.... 
             


4 år sen...

... vi glömmer dig aldrig
 
Saknade , Älskade, Underbara


               


En snabbis

Jag har så mycket att skriva men jag hinner ju aldrig =(!
Vill ha mer tid NU.
Får börja med att uppdatera lite igen tror jag, tur jag har min älskade kamera som kan påminna mig om vad som har hänt.
Den är ett av mina bästa!
Vissa hatar, vissa älskar, vissa skrattar & vissa gråter när jag jämt & ständigt stoppar upp den lilla apparaten i nyllet på min när & kära. Men kort är bland de bästa som finns tycker jag. De är kul att knäppa, de är kul att titta på dem & de är kul att skapa. Men jag kan gråta varje dag över att jag aldrig hinner sätta mig ner i lugn & ro & redigera & "leka" med bilderna i photoshop el liknande, för de är också såååå kul.
Den dagen jag blir lyxhustru ska jag inte göra annat än knäppa kort redigera & scrapboka...
De bästa av allt är när man kan sno åt sig pappas systemkamera med massa olika objektiv & bara fota & fota, jag tog så himla mycke fina kort i somras med den kameran & ska försöka lägga upp lite bilder från de nån dag när jag får tid.... & jag längtarefter fotokursen som också ska bli av när jag får tid....

Appro på min kamera så har de hänt något väldigt skumt med dem som gör mig sjukt orolig. Den ryker & luktar bränt när man tar med blixt. Trodde R skämta när han sa de första gången bara för han vet hur mycke jag älskar min lilla söta, men nea den började göra de för mig också & nu händer de med jämna mellanrum. Jag måste försöka komma iväg & lämna in den innan de är försent.

I helgen var jag häst & husvakt, de va LOVELY! Underbart väder & jag fick göra de jag älskar mest- Rida, pyssla & dona i stallet & framförallt mysa & pussas med älsklingarna!
             
              
De finns inget som är så harmoniskt & fridfullt som att umgås med hästar!
Fredagskvällen blev en kväll med Bror, varmamackor, Dirty dancing & kattmys. Alla änglar uppe i himlen lär vara glad nu...                                              
              

              
Tog Blixten till Norberg & tillbringade LördagsFrukosten tillsammans med Kotta på Elsas-mys.
        
Först räckmacka sen bakelse =)
         

Midagen- antagligen sista grillningen för i år =(, fick jag avnjuta med broder & cicci som också var hundvakt åt en urgullig liten figur..
          

& Lördagkvällen fick jag mysa med Ila & Henrik!


Tisdagkvällen var jag & Lotta i shoppartagen men utbudet var tooo bad =(, kontokortet gick allt annat än varmt. Ett nagelack, en tröja & en klänning var de enda. 

Idag har de organiserade kaoset börjat på jobbet, packning & städning för fullan muggar inför den stora flytten som ska gå av stapeln imorrn.
                                                            
Idag var de även chokladprovning med jobbet.... yummi till en början, innnan jag börja känna mig lätt kräkfärdig... men jag han skaffa mig en favorit pralin iaf. 
Lakritskola med havssalt= Sjukt God!
            
Imorrn kommer T & K & stannar hela helgen, åå va kul de ska bli.

Puss och HejDå


Dem är Underbara

Jag bara Älskar IdolJuryn !
 ♥ ♥ ♥


Mötte upp Jenny på stan efter jobbet, ett rosa nagellack stod på min shoppinglisa idag & de måste vara första gången i livet som jag kom hem med endast de jag hade tänkt mig.
Sen bidde de en fika innan hemdags för packning & Idol &
måla naglarna
           

Imorrn bär de av till de västmanlänska skogarna ♥


Nu ska jag krypa ner i sängen & mysa & kramas med min Älskling!

Puss och HejDå


Ännu en dag...

....på jobbet avklarad!
Känns så skönt att de torsdag imorrn så de snart är fredag & helg!
Hur konstigt är inte livet egentligen.. i 4o år till ska jag gå till jobbet 8 timmar om dagen 47 veckor om året... de är helt sjukt! Ska de behöva vara så.
Livet är en ond cirkel. Tiden är för dyrbar och livet är för kort för att lägga på saker man egentligen inte vill.
När tiden finns, finns inte pengarna och när pengarna finns, finns inte tiden.
Tänk om alla bara behövde jobba 5 timmar om dagen, 4 dagar i veckan och få minst 7 veckor semester på ett år. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bara tjäna 30 000:-/månad resten av livet för de, alltså ingen löneökning. 
De som ville jobba mer än 5 timmar/dag skulle självklart få de (de finns ju faktiskt dem som vill de).
Tänka vad många mer som skulle få ett jobb & slapp gå arbetslösa, tänk vad många sjukskrivningar & utbrända vi skulle rädda, tänka vad många glada & pigga medarbetare vi skulle få.... tänk om tänk om....
Drömma måste man iallafall få göra.
De är jag iallfall extremt bra på, jag skulle lätt kunna sitta i flera dagar utan att göra någonting annat & bara tänka, fantisera, filosoferar & grubbla. Jag kom lixom aldrig ur de där stadiet när jag var liten så jag får nog dras med det hela livet... men på något sätt gillart jag, jag tycker de är mysigt att ha min egen värd att bara gå in djup i ibland. Lika omysigt tycker jag ibland att de är när jag hamnat i tankar som inte går att komma ur & som leder helt fel, då önska jag att jag bara kunde slå bort allting, bli lite mera känslokall & enkel.
Nae nog om detta...

Dags för en uppdatering av helgen:

Fredag, en mycket speciell dag!
Våra förlovningsringar kom & jag är kär i min nya ring, jaja i Ronny också förståss ;).
Den 12/7-09 står de stämplat i dem
Vi var självklart ut och åt & sen tog vi oss en promenad längs med norrmälarstrand.. 
         
Gifta oss...??- Klart vi ska!

Lördags bar de av till Bålsta för 18-års fest.
  
  
  
  
  
Söndag kom våra älskade vänner och överaskade oss med en stor bucket blommor. Ibland känner man sig bara så jäklans blåst .. =).  
 
Nu är det dags för mig att trycka ner rester av salladen som blev över från gårdagens palneringsmöte så jag orkar med att träna den förbaskade BPn som jag nu försöker komma tillbaka till efter ca 4 månaders uppehåll.
Varför gör jag samma tabbe varje år? Ingen BP på sommaren = 1 helvets månad på hösten. Men sketa bra & kul program är de nu iallafall=).
                                             
Puss och HejDå


Jag hinner inte med

Jag hinner inte med när allting går i turbofart, tusen år sen jag uppdatera här men så kan de bli ibland & vad gör väl de när jag ändå inte gjort den här bloggen ofentlig än =). Några små tappra läsare har jag men dem har hittat hit på egen väg & de är bara kul.
En vacker dag kanske jag får för mig att alla som vill ska få adressen, men inte än......
Jag orkar inte skrivavärdens maraton inlägg & berätta om senaste veckorna, utan jag lägger upp massa bilder istället som får tala för sig själva:
  
 
  
 

 

     
                                                                
 
  
  

 
 
 
 
  

Vecka 4

Då var de då dags att sammanfatta den allra sista veckan i den här underbabra fyraveckors perjod som har passerat.
Vi hade bestämt oss för att stanna på landet i 2 veckor men så blev de inte.
Varför åka därifrån är vädret var strålande sol varje dag & det spöregnade i iprincip hela övriga landet & vi trivs som två fiskar i vattnet. 
Så kort & gott bestämde vi oss för att även tillbringa den sista veckan där med lite mera kompisar på besök. De är de bästa av allt, att man kan vara på sitt bästa ställa med sina bästa vänner samtidigt =)! 

Måndagen började vi med att åka in till stan för en liten sväng på stan, en glass på halvars och pannbiff hos farmor. Farmor pannbiff är bland de godaste som finns!!
Efter det var de dags att åka till Linköping för att lasta den nya familjemedelemmen som skulle med mamma & pappa hem till Västmanland. De höll på att sluta riktigt riktigt illa, men tack vare en superpappa & en förstående mamma så gick de vägen.
När även golvet var slut denna dag tappade jag sugen & struntade i bion som var planerad & istället drog vi ut till landet igen & tog en prommenad med fikakorgen & fiskespöt innan Thomas & Jessica skulle komma.
  
              
              
              
                                                           
                                                                                        
 
   
 
 

           
Resten av veckan tillbringade vi på sjön & på land i goda vänners lag. 
Tacos & hjärter i Thesens & Kenneths nya lgh & som avslutning på semestern rullade Erik & Rompen i zorbbollen som de fick av mig i julklapp , bättre sent än aldrig =)!
 
Sjukt kul tyckte dem, men jag skulle inte vilja sätta mig där själv.
     
En helt fantastigt underbar semster är nu slut.........
Over and Out


RSS 2.0