26e Födelsedagen

 

26 år, herregud de går åt fel håll nu,  jag fattar inte att varje år bara går fortare och fortare, jag fyllde ju nyss 25 och de kändes som den optimala åldern, nu är den över....de är inte kul att fylla år längre, inte mer än för dagen iallafall för själva födelsedagen tycker jag om hur mycke som helst. Jag har alltid älskat den 21 Februari.
De är ju min dag, den dagen jag får träffa eller prata med alla jag tycker om, den dagen jag känner mig glad hela dagen och den dagen jag alltid får så mycke kärlek, fina blommor och fina presenter- de går inte att inte tycka om en sån dag =)!

Egentligen är de inte så mycke mig de handlar om rent konkret, jag har inga problem med att bli äldre, eller jo nu ljög ja, jag har åldersnojja för jag har fått ett par rynkor under ögonen, men hursomhelst om man bortser från dem och istället vet att rynkor bara visar var leenden har suttit så har jag de bra, jag står på mina egna ben & känner mig nöjd med livet, har en bra hälsa, dem finaste vännerna man kan önska, får massa kärlek, har ett bra jobb osv... men de är alla runt omkring, jag vill inte att mormor & farmor ska bli äldre nu, jag vill inte att mamma & pappa ska bli gamla och jag vill inte att hästarna ska bli gamla, jag vill stanna tiden för den skullen... men de går ju inte så är de ju barra, så vad att göra mer än att njuta av varje sekund av livet när de är som bäst och vara med i livets resa, så som den ska gå. Lyckan kommer till den som skrattar och om man älskar tills de gör ont så finns de ingen smärta längre utan bata kärlek, de är något jag alltid vill och kommer fortsätta leva efter.

Jag fick ingen frukost på sängen i år heller, jag kommer aldrig att få de om jag inte byter sambo vill säga för någon annan måste väl finnas som inte tycker det är äckligt att äta frukost i sängen & jämföra de med att äta middag i sängen, go på toa i sängen, raka sig i sängen osv.... jag fick frukost vid bordet iallafall och de va ju minst lika mysigt eftersom Carro och Micke också var med. Fick dem första presenterna som jag blev jätteglad över, ett par nya träningsskor, ett supersnyggt snö armband och ansiktsvatten från "MUS", öppna öven kuvertet som kommit på postenfrån min älskade gumma, hon hade skickat upp presenter, en jättefin ögonskugga och läppglans, också från MUS.
Mamma, pappa, Erik och Cicci kom lagom till lunch, fick oss ett gott skratt när jag öppna en present som Erik skulle få när han fyller och min present låg kvar hemma i K-änge ist =). 
Sen gick de på av bara farten och fram till kl 22 var de kalas och fullt hus med massa presenter så man kunde nästan tro att jag fyllde någe annat men tack gode gud att de inte var så... ;)










Minneskortet i kameran blev fullt så mer bilder blev de inte att bjuda på


Puss och HejDå







LyxLördag

Sista dagen som 25-åring firade jag med lyx....

Dagen började med att jag & Carro åkte på ansiktsbehandling. Resan dit va iofrs inte den lyxigaste, försenat pendeltåg och isregn, men väl framme va de ju helt underbart, förutom porrengöringen, jag trodde mig ha ganska fin hud i ansiktet, men så slog hon på nån mega superlampa & lyste med & då vare visst kört, där hade inte ens en babyrumpa kommit undan ;). Hon tröck ihjäl mig, jag höll på att dö av smärta men oj så fint de blev ;), men tänk att de verkligen finns människor som jobbar med att klämma pormaskar hela dagarna...

Efter ansiktsbehandlingen gick vi till östermalmshallen & köpte lite ostar inför kvällen sen hem & åt hemmalagade hamburgare som Ronny & Micke fixade ihop.
Efter de tog vi en vända till stinsen för lite shopping & sen hem igen, vila lite & bakade de sista inför söndagen.

Vi klockan 20 åkte de efterlängtade skaldjursfatet fram från Hambergs med stora & små räkor, kräftor, hummer & musslor- SÅHÄäääR GOTT va de =). Jag skulle kunna flytta till Uppsala bara för att få närmare till Hambergs... =)

Puss och HejDå


To Do ToDay

Ikväll blire lite pyssel här hemma inför helgen, ska boka biljetter till Mamma Mia också =), äntligen äntligen ska jag få se den, äre nån som är sugen att följa med mig & Annica så hör av er, den går i Oktober.

Om jag hinner ska jag sätta mig och beställa hem lite kort också, de börjar blie väldigt dags för de, ligger över 4000 kort på datorn nu som vill in i album, alla får inte komma till album men några iaf =). Köpte ett fint album i Thailand som jag tänkt & sätta in Thailandkorten . men de har inte hunnit bliva av än...

Ska försöka hinna se några avsnitt av satc också & så vill jag se dokumentären om susan boyle också.... lär dra igång nu..

Hej hopp gumminsnopp

Puss och HejDå


Baka sig lite

Fy vilken pers, har bakat sen jag kom hem tills nu. Först bullar, för en gångs skull tog jag fram den där apparaten som jag har fått av mormor, å så hade jag i alla ingredienser & så på högsta växel, de va visst inte så bra, degen blev som en kulmp med klister som vägra jäsa...typiskt. Gjorde dumlekakor, dem blev kanske bra, har inte smakat än =), men hoppas & så var jag ju tvungen att göra nya bullar, som iaf jäste lite granna.

Säger man fettis-dagen eller fet-tisdagen? båda passar ju liksom in, idag har vi iaf fettat på jobbet, kom ett helt lass med goda semlor, jag som inte ens gillar semlor speciellt mycke åt upp en hel själv =).

Raggmunken igår va ju supergod, inte alls som min hemska smakupplevelse från skolan... så nu kan jag stryka en sak från min "tycker inte om lista".
Ketchup,
chips,
kalles kaviar,
öl,
russin,
messmör och
banan
kommer nog tyvärr aldrig strykas, de är och förblir äckligt i min mun,har försökt många gånger men huuh jag får rys längs hela kroppen när jag bara tänker på de. Tänk den jäkla gången Ronny sa åt mig att gapa & blunda & jag gör de & han stoppar in en banan i munnen på mig som var prepparerad med russin, kethup & kaviar, de va de absolut äckligaste någonsin, jag kan nästan kunna spy på stört bara av att tänka på de igen..

Sova sig lite kanske...

Puss och Hejdå

Måndag igen då

Ny vecka igen, fulmatat med saker som ska göras, på jobbet och hemma...

I fredag vart de lite sent på jobbet så jag & Rompen åt nere på "byn", åå byn de låter som Skbg, de är de också ...fast snäppet värre! 
Efter de åkte jag över till Annica en sväng & kolla åp let´s dance & gosa med Elvis!
         
Födelsedagsperioden har dragit igång...i lördags var jag med C till Trosa & firade Ks 30årsdag!



Cs tjej hitta de här taket på vägen hem =)


Igår på Alla ♥ dag fick jag äntligen bara vara hemma en hel dag. De va så skönt! Städa, tvätta & handla, inte så kul, men skönt när de  va gjort. Tacos på kvällen =)!
Vi brukar inte fira dagen någe specielt men jag fick en ask choklad av mitt ♥, han är söt, men de var tydligen en oskriven regel om att varje gång jag tar en choklad så ska han också få ta en, så man kan säga att jag fick en halv ask choklad =). Ronny fick ett lexikon av mig, fast i lördags!


Idag äre träning & bakning på schemat efter jobbet & så ska jag äta raggmunk för andra gången i mitt liv, hoppas verkligen verkligen att de inte smakar så illa som de gjorde första gången jag åt raggmunk nångång i mellanstadiet!

Puss och HejDå 

Sedärja

Tänkte för en gångs skull ta mig lite tid att läsa lite bloggar. Jag har uppfunnit de här med bloglovin, sjukt bra, där kan man skaffa en egen inloggning helt gratis & så väljer man att "prenumenera" på alla bloggar man vill följa också helt gratis & så när man loggar in på sin sida så står de vilka bloggar som är uppdaterade & när dem är uppdaterade. Jag följer 20 stycken bloggar eller nae de gör jag ju inte för jag hinner aldrig läsa, men jag prenumenerar iaf på 20 st bloggar men eftesom jag inte läst en blogg på över en månad så var de över 100 nya inlägg att beta av!!!
De biii inge med de idag inte.
Jag har anmält min lilla blogg till bloglovin också så den som vill prenumenera, de är bara att klicka på den lilla blåa "knappen" med ett vitt kors i som ligger här i högerspalten under "länkar" så kommer man automatiskt dit =).

Puss och HejDå

ps, de där med Björn Rosenström gav jag ganska snabbt upp idag, de va bättre förr skulle jag bara kunna sammanfatta de hela med, men de va iaf kul att få sväva tillbaka i tiden lite ;) ds

Hipp hipp hurra

Grattis min älskade papps på födelsedagen!

Hoppas du tar dig en wirre ikväll!

Björtta

Idag sitter bara & ler, hade nästan glömt att den här mannen existerar men så i duchen i helgen dök han bara upp på tungan & nu ligger han med på spotify lisan & han ska få gå varm hela dagen...
Minnen sen mellan & högstadiet kommer tillbaka, tänk om man för en vecka kunde få spola tillbaka tiden.....  


Ingen trogen bloggare

Nae ingen trogen bloggare här inte, tiden räcker inte till som jag vill.
Nu ska jag iaf PRIORITERA att skriva ett litet lunchinlägg så jag inte halkar för mycke efter...

Tisdag (förra veckan), jag mötte upp Zandra efeter jobbet & gick på snabba chash, de va okej tycker jag, hade nog varit ännu bättre om vi inte i sista sekunden kom på att vi skulle köpa biljetter så vi hamna allra längst fram & jag blev illamående halva filmen, kännde mig typ sjösjuk =/.

Onsdag, träningsdag, hinner inte så mycke annat då =(

Torsdag, mötte upp Erik efter jobbet, köpte födelsedagspresenter till pappa. Sen vidare till Zandra & söder för hejdå =(((, åt en god middag som mamma Eva lagat & tog en prommis med hundarna innan de var dags att krama hejdå för ett halvår =(.
Sen påbörjade min 2 timmars resa hem till Kallhäll.. så kan de gå när man sitter i andra tankar & pratar i telefon alldeles för mycke- typiskt!


Fredag, hem efter jobbet, packa lite, slänge i mig lite pannkakor som Rompen gulligt fixade ihop åp min önskan, hämta blixten på parkeringen & åkte ner & hämta upp Joel vid tåget.
Jag ville promt inte stanna vid godisstopet, jag tycker ju inte ens om godis, men eftersom Joel tjata så himla himla himla mycke så blev de ett stopp där iaf.... ;) va de nån som trodde på de där, okej va bra isåfall..!
Roligast var nog besvikelsen när de såg stäng ut =)... men de va de inte, nöjda fick vii en stor påse gooodis var & kunde rulla vidare. 
Jag såg mest ingenting ut genom rutan, men de gick vägen iaf & de va väldigt mysigt att få sällskap hela vägen hem av ett av dem bästa sällskapen!

Kräftor väntade hemma hos mamma & pappa, jag älskar kräftor, kan äta ihjäl. Men de känns lite skumt att äta de mitt i vintern men jag tycker att de smaka nästan lika gott som de gör i augusti trots att dem hade varit frysta tillomed.

Lördag, ute i stallet nästan hela dagen, red på en långritt med mamma. Jag vill aldrig att dem ska ta slut när vi är ute tillsammans, de är en av de saker jag älskar mest i hela livet. & all snö som finns att rida i den här vintern, helt amasing!

En bit inpå eftermiddagen åkte jag & mamma till färna spa på varsin massage, underbart skönt, men fick banning på att jag måste stretcha mera & massa onda knutar i ryggen. Måste försöka tänka mig för på jobbet & sitta bättre & så ska jag väl försöka ta mig iväg på någe yogapass framöver, men först lär jag ladda ner någe bra från nätet eller kika på youtube & börja hemma i vardagsrummet för att inte skämma ut mig helt & hållet. Ett kassaskåp på två ben thats me =(.



När vi kom hem hade pappa lagat middag & så belv de tårta med pressentöppning eftersom han fyller mitt i veckan.
Sen kika vi lite på melodifestivalen, den va la sådär, sen va de sommaren med Göran ihoptryckta i soffan framför min bärbara =), den va skön. Gillar de där gänget =)!








Söndag, solen skiner & himlen var klarblå. Tippetopp för en sväng med kameran innan de blev ut i stallet igen.
Avklarade en rittur på 2 timmar & vill åter att den aldrig skulle ta slut, de va som att rida i en saga när marken hade ett jämt orört täcke & solen lyste på träden som var alldeles täckta av snö.









Sen var de dags för hemfärd igen, taxin hade första stoppet i Fagersta för att hämta upp Joel, andra stoppet i Västerås för att släppa av bror, tredje stoppet också i Västerås för att plocka upp ett par stolar, fjärde stoppet på odenplan för att släppa av Joel & stolarna & så slutligen femte stoppet i Kallhäll. Hade kunnat blivit ett 6e stopp också, gissa var...... ;)  

Så nu är vi inne på rätt vecka igen iaf =) & den här veckan har de inte hänt så mycket än så länge, träningsdag måndag & igår skulle vi ha åkt gocart med jobbet men jag orkade verkligen inte. Hade en sjujäklans huvudvärk & kännde att de fanns en hel del att göra hemma eftersom jag inte varit hemma på så länge så jag bangade gocarten. De va synnd med de blir nog fler gånger.

Idag fyller Ila 25 år, Grattis gumman & tycker inte de va länge sen du fyllde 15 men de är ju sjukt, 10 år sen!!

Idag ska jag träna som valigt & imorrn träffa Lotta en sväng efter jobbet =).

Idag fick jag låna den här av Maria, jag har inte alls varit med i Sex and the City svängen, men nu har jag blivit tvingad ;) eller tjaa okej då lite kanske jag vill själv också då =)... att se den innan vi åker till NY & de ska väl inte vara något problem om de är ok att göra hundra andra saker samtidigt för hur var ska jag hitta tid för 43 timmar & 45minuter tv tiddande när jag inte ens hinner med de väsäntliga. Men de ordnar sig, de är ju iaf ett tag kvar fram till maj & tänkte att de kanske kan göra slipningen & målandet i vardagsrummet lite roligare som drar igång i mars. Japp i mars blir de alltså av, min berabetning är nästan över =) OCH jag ska få nytt kakel i köket också eller mer kakel är väl rättare sagt =). Jag har kommit på en ny taktik som faktiskt verkar funka, den heter intetjataochväntauttidenistället, fast nu ska jag inte hoppas på förmycke för då kommer allt braka i sista sekund så vi tar en dag i taget & ser var de slutar =).

Bilder får bli en annan dag.

Puss och HejDå




Fis

Jag har funderat på en sak- fiser möss?
& så har jag funderat på en till sak-
fiser valar? Gratis jacuzzi isåfall!

Jag får väl ta & googla reda på svaret nån dag!


RSS 2.0