Jag Saknar min Smulan

En sak till bara, jag saknar min Smulan så sjukt mycke nu!!! Men snart är hon hemma igen. Och om hon bara visste hur stolt jag är över henne och hur imponerad och glad jag är att hon har fixat de här året, för de hade jag aldrig gjort och inte många andra heller!
Du är bäst Smulan!







och dessutom är så såå jäkla söt!!


Ännu en helg förbi....

Dåså, den sista helgen i maj är så gott som över nu också, de känns lite vemodigt... men äntligen har sommaren kommit till oss =)! Jag ska hålla alla fingrar i värden för att den ska stanna.
Den här helgen har mest bestått av kalasande,hjälpa till att göra smörgåstårtor, bowling (och jag vann för En Gångs Skulle), lite målning, sitta i värmen på ballkongen och så mitt mission och imorrn skickas de in =)=)=)=).
Jag hinner inte skriva mer nu lite bilder här bara :












Puss & HejDå

Full fart mot helgen

Fullt fart mot helgen, som Fylking brukar säga.
På de sättet älskar jag att veckorna går med en hastighet som inte går att jämföra med någe annat, helgenerna kommer innan man ens hunnit blinka (iofrs slut lika fort också, men ändå).
I helgen SKA jag ta tag i mitt sjukt tråkiga MÅSTE och göra klart de, för de är hög tid nu, sissådär 2 år försent...
Jag skulle ju egentligen vilja åka in på stockholm maraton och glassa med Jenny på långholmen, men jag måste försöka ta tag i min självdiciplin och säga Nej den här gången, hur tråkigt de än är.
Förästen så har jag redan lovat att hjälpa till inför födelsedagskalaset på lördag och hjälpa till med en flytt på fredag.
Jag lovar att den dagen jag är klar kommer jag gråta en hel sjö av lycka och fira med så mycke champange att jag inte kommer vakna på flera veckor...  

Vilken mysig onsdagkväll jag fick med mamma och Lotta. Massa gamla historier från dagistiden kom upp eftersom Lotta var min gamla dagisfröken. Och man kunde ju nästan tro att jag fyllde år så mycke pressenter jag fick av tanterna... Blomma Frukt 2 flaskor vin En dressing schake En super söt pizza slizer Ljus Servetter Ost  ..


Och  Barca vann Champions league i Rom, så de var en extra bra kväll. Inte för att jag är de minsta intrsserad för fem öre, har noll koll på såndär fotboll utanför våra gränser, men Erik och Pappa var på plats i stora arenan tillsammans med 80 000 andra fantaster och höll på Barca, så jag är glad för deras skull ♥.

Idag tilbringa jag förkvällen med Lotta & Annica inne i stan. Var tvugna att sätta sprätt på lite pengar såhär efter löningen men de gick ganska lidrigt faktiskt. Bara några grejjer från gina.



Fina sommarfärger, nu fattas bara lite gyllenbränna.. just nu är jag blå!

Nu ska jag krypa ner med min älskade!

Puss&HejDå

Ps. Jag & Lotta ska kanske gå en fotokurs i höst -jiiihu..... ds

Vem kan stoppa mig nu jag bara rullar fram......

Fronda är en av måååååånga artister som får mig att tänka, längta och asossiera till sommaren och just nu passar den här låten sjukt bra in på min vardag.
Tiden bara rullar och rullar fram och jag med den, Herregud, var tar den vägen?? Jag har precis märkt att jag har tappat bort en helg i maj- trodde de var 2 helger kvar i, men icke, de är sista nu till helgen!- Typiskt!

Långhelgen var iallfall superbo! Vi tog Blixten ner till Östergötland i fredags och han med att träffa hela tjocka släckten (min alltså, Rs skulle ta typ en månad att hinna träffa).
Fredag eftermiddag spenderade vi hemma hos farmor. Hon hade gjort supergod mat.som vanligt, och vi vart så mätta så de stod oss till framtänderna när vi åkte därifrån. Jag höll på at spy när vi skulle in på ica därefter för att handla lite med oss ut till landet, men de vart billigt iallfall ;)!


  

På vägen ut till landet:


Lördag och dags för vårt nya projekt.... jag vill att de ska vara klart NU!
  

Emiddagen kirra jag smink och hår på mamma inför 50-års festen, jag ölskar ju att hålla på med sånt. Önska att jag hade tid att  börja på en hår och make up kurs nån gång och en fotokurs också!
Jag sminka ögonen i lila, men de syns visst inte så bra på kortet.
 Fin hon är min mamma! 

Jag fick frisera pappas ögonbryn också(dom är lite sjukt stora), men de varade inte så länge som jag hade önskat, jag fick väl bort sisådär 10 strån innan han tyckte de gjorde för ont... sötpappa! De var bättre med whisky tydligen:


Lite senare bestämde tog vi oss även upp till 50-års kalaset. 20st berusade 50+are, haha de är inget man vill möta på varje dag, men vi fick oss många goda skratt..... ungdommarna skaka på huvet medan gamlingarna röjde gärnet.... haha
underbart!








Jag var imponerad av Makcentorsen i baren, snygga trix och mycke goda specialdrinkar =)






Söndag var de middag hos mormor innan de var dags att KÖA sig hemmåt igen!

Jesus vad klockan är mycke, bums ner i säng nu så de inte blir som imorse- 2 timmar försovning.

Imorrn lunch med Jenny på "Fixen" hoppas jag, sen kommer mamma + jobbarkompis på besök imorrn kväll!

Puss& HejDå
och gonatt!


Ändrade planer

De bidde inte riktigt som vi från början hade planerat, eller planerat o planerat vi kan inte planera men åtminstone hade tänkt oss. (Jag kan iofrs planera lite mer än R kan, men inte mycke =) )
Vi skulle iallfall ha åkt till landet för att dona lite och checka läget inför kommande projektet, men så blev de inte.
Mamma ville att jag skulle åka och titta på en häst åt henne i Nynäshamn och de kunde jag ju inte säga nej till =). Så i lördags vart det en riktigt välbehövlig städa och handla och fixar dag här hemma och jag lyckades med värsta dealen-den kom tom. från honom, om jag handla så lova R att städa- jag tveka inte en sekund på den idéen och for iväg snabbare än blixten så han inte skulle ångra sig. Tror de var för att jag råka nämna att jag var tvungen att åka till hööks och köpa nya ridbrallor som han skrämdes, han vet väl hur de brukar sluta när jag hamnar i en hästaffär..
och han hade ganska rätt men höll mig ganska bra i skinnet ändå tycker jag.
Ett par ridbyxor
En jacka och
Ett par ridhanskar, de var inte så farligt.


På kvällen drog jag mig mot Sumpan för en myskväll hemma hos Annica. Hon hade lagat en supergod soppa. Jag tog med dipp med grönsaker som jag bara älskar och så massa godis, må tro att jag rulla hem sen ;).

Humöret var på topp


och Åsa var också där =)



Schlagern var som vanligt ingen höjdare som vi också hade förutspått så de vart en riktig kackelkväll. Mycket trevligt =).

Söndag var de dags att dra sig mot Nynäs eller Sorunda hette de tom. De gick väl bra, ända till vi kom bortanför kungenskurva, då sket de sig ganska snabbt. R hade skrivit av en vägbeskrivning från eniro, den var väl sådär skulle jag vilja påstå, Ronny var lost och jag var HELT lost-herregud jag hittar bara en enda väg på den där sidan stan och de är den som leder till Östergötland, dvs E20. Vi åkte vilse- TYPISKT. Tur att de finns mobiltelefoner! =)
Efter lite vägledning så kom vi på rätt spår, fick se väldigt mycke fin natur och så vipps kom vi fram =).

Fin var han lilla gubben och så himla gosig, får se om de blir affär eller om de blir en annan....





En glass var han värd min älskling som var så himla snäll och följde med mig ♥

Snart helg igen-jippi, då blir de iaf landet!

På återseende

Puss & HejDå

Beyonce

Måndags fick jag reda på att de fanns biljetter kvar, i tisdags beställde vi och igår gick vi!
ÅÅh va bra hon var!!!!!
Jag var inte besviken en enda sekund.
Jag älska henne innan och jag älskar henne ännu mer nu när man verkligen fick höra att hon sjunger som en gud live också!

















5 JOSAR AV 5 minst=)!
    

Hon är min HALO


Helt sjukt.....

Idag har det hänt något helt sjukt... de handlar om Klas.
Imorse när jag kommer till jobbet hade han börjat slå ut, "pinnen" hade liksom vikit sig neråt utåt och de börja komma fram någe gult... jag jubla och tänkte att ni kommer den vackara blomma snart =)!



Sen händer de sjuka- Jag tyckter de lukta väldigt illa om nånting. Eftrsom jag är ganska känslig på lukter så fick Joel komma och avgöra om de verkligen var så och JA han tyckte också de lukta lite illa. De var bara början..... sen satt de igång. Klas fes ut någon lukt som inte går att beskriva i ord. En blandning mellan kardaver och laudgård * 1000. De var fruktansvärt... Vilket dilemma- Klas sprider skitlukt över hela kontoret och måste kastas ut, samtidigt som jag ville ha kvar honom och se vad de skulle bli av honom.

Med hela gruppen indragen så bestämde vi oss för att flytta Klas till chefens plats eftersom han inte ska vara här på hela veckan, men efter ca 10 minuter så når ändå den fruktansvärda stanken fram till oss och vi får ta beslutet att stoppa ner honom i en plastpåse medan vi funderar vad vi ska göra med honom. -kanske kan ta hem honom och ställa honom på ballen till den värsta lukten försvunnit. Eller skulle jag ta beslutet att döda klas för alltid... Vi förökte vi googla fram Klas, men de finns ett antal blommor i Amazonas så de var inte lätt!
Jag hade gett upp när en kollega helt plötsligt hittat honom.
Hon har googlat på "Stinky flowers +Amazonas" och där fanns den.
Den pressent jag fick var allså en stinkande blomma som luktar ruttet kött för att locka till sig flugor och skalbaggar..... that was it, de skulle alltså inte bli någon vacker amazonasblomma utan en stinkbomb. 

M har mått så dåligt idag eftersom hon gav mig denna och trodde de skulle bli en orkidé, samtidigt som hon skrattat om vart annnan och mig gör de ingenting för jag har skrattat så sjukt mycke idag...... helt sjuk!

Snart drar jag och Lina på Beyonce =)!!!
Hon är så jääävla bra!

Puss och HejDå 

  


Liten helgUppdatering

I fredags fick Blixten rulla ända upp till underbara Dalarna.



Äntligen fick jag vi träffa Jessie och Thomas. Trötta som vi var efter en erbetsvecka och en bilresa på några timmar så vart de mys i soffan hela kvällen med super god rabarberpaj som J hade bakat och så ost & kex.- Lovely.

Sen var de dags att blåsa upp luftmadrass nummer 2. Den första lyckades jag och Rompen sova sönder förra gången. Jag var svin orolig innan läggdags och ville nästan inte lägga mig på madrassen, men med fina lovord om att de var en dyrare(vilket gjorde mig ännu oroligare) och då mycke hållbarare+ att massa andra hade legat på den utan problem tidigare så la jag mig på den tillslut.
2 timmar senare vaknade jag- på golvet. Jag trodde inte de var sant, väckte R och kände mig helt uppgiven- inte igen, men så var det. Så de var sista gången jag någonsin kommer lägga mig på en luftmadrass igen. Resten av helgen blev de soffan för jag vägra sova på den i ordningen nummer 3 som fanns på tal!

Lördagen var den stora dagen för karlarna, dvs deras återträff med klassen ;).
Vi åt alla fyra en god frukost tillsammans, innan de var dags att skiljas åt för dagen. Jag och Jessica brände in till Falun för lite shopping och fika. Sen tog hon mig med på en riktigt sightsing i den stora staden. Mycket trvligt!!
















Efter en heldag i Falun bar de tillbaka till Bjurs för ännu mera sightsing =)! Sjukt kul =)!












Tillsist landade vi hemma och som pricket över i:t lagade vi Tacos tillsammans med gulliga Cicci och snacka skit nästan fram till kl 3 när 2 st, något berusade, den ena värre än den andra karlar brakade in genom dörren och uppehöll oss i en timme till.
Många goda skratt blev de och tillslut somnade vi allihopa, någon på ett lite mer annorlunda ställe än andra och helt utan resorb.....



Söndag blev en slappardag innan de var dags att bege sig hemmåt igen och vi tog en lite omväg hem för att få lite mat hos mams & paps.
Ner och fira Sofis 23-årsdag innan vi somna som 2 stockar efter en mycket lyckad helg!

I går var de lunchning med Maria och Sofia




och kvällen fick jag umgås med världens bästa Lotta & Anna!!


Puss och GodNatt!

RÄDD

Igår morse när jag kom till jobbet blev jag riktigt skraj. Men växt hade typ blivit dubbelt så stor, helt sjukt stor. Jag börjar fundera på vad den egentligen innehåller... tanken på att den kommer från Amsterdam gör ju inte saken bättre....
Min fina för tillfället groteska blivande Amazonas blomma:
Jag har döpt den till Klas för nu bor han i ett glas- jag vet jag är alltid så himla fyndig..


En Pressent från Amsterdam- Dag 2, 3 och 4

I måndags fick jag en en liten lök, den ska inte ha något vatten och ingen jord, trots de så växer den så det knakar. De ska bli spännande att se vad de blir av denna Amazonas växt =)

Foto från dag 2, 3 och 4







Puss & HejDå


En kort långhelg

Den gick så fort och den var så bra!

Tordag: Joba halvdag, hem, packa och så iväg till Micke (& Carro) i Uppsala.
Första gången i hela mitt liv som jag inte var och titta på någon eld på valborg, men de var en toppenkväll ändå =)!!!
Grillning, kortspel, frozen strawberry d, galensaker och mys i soffan!















Sen vart de fredag- heelt underbar dag. Tog en prommenad på stan, sen gick vi ner till ån och åt. Tog en timme att få mat, men vad gjorde väl de i underbara vädret. Åt glass på ballkongen innan de var dags för oss att åka hemmåt igen.







Lördag gjorde vi fint på ballen innan de var dags att åka hem till Annica för middag och utgång.
Helt craizy kväll =) =) och jag lyckades sulla bort min mobil- Jobb Mobil- inte så nöjd!



















Söndag mådde jag inge vidare alls. Ap ont i halsen & ap ont i huvet, på tok f´ör mycke vin så de vart inte mycke gjort den dagen. Men lyckades iallfall tvätta nässtan alla fönster som är bland de absoult tråkigaste jag vet och en långprommis på järvafältet också. Annars bara slaaapppp.

Mamma ska köpa en ny häst så nu ska jag ut och leta annonser =)!!! 

Puss & Hej Då 

RSS 2.0