Nu är glada julen slut

fast julegranen dansas inte riktigt ut än.
Men vi är iaf hemma igen efter en toppen jul i ett snöigt västmanland.
Utvilade, fullproppade med mat & godis, fullproppade med skratt & fullproppade med kärlek.
Jag älskar julen och jag älskar att ha fått rida tre dagar i rad - Oplogat & lössnö= LOVELY.








mitt i allt knackade de på dörren & där stog tomten, vem kunde tro att de skulle dyka upp en sån hemma hos oss... haha men de gjorde de, med ett paket tom. =)








Första juldagen sen jag vet inte hur länge som de inte blev GM, jag tog mig inte ens in till stan, jag sakna de ingenting de va bara skönt, jag tror jag ska börja göra de till en tradition ist=).

Jag fick så många fina julklappar.
Av Ronny fick jag en sånhär:
en wake up light, han är så söt, allt för att försöka få bukt på mina mornar som jag fortfarande har som ett av de värsta problemen i livet. Jag fattar inte hur man gör för att gå upp när klockan ringer innan kl 6, de går inte helt själv, varenda jäkla dag är de lika dant, klockan ringer halv 6 & jag kan inte komma upp förän kl 6.10, men nu så jäklars ska de väl kanske gå, jag hoppas hoppas de.

Så fick jag de jag hade önskat mig allra mest, ett helt år pernumeation på den här:
nu ska jag bli proffs ;)

av mamma & pappa fick jag bla. de här:
och några sånna här& biobiljetter, kläder, presentkort, halsband, ett överfallslarm =) av brorsan...
Snart är de dags för jobb igen =(, jag vill bara vara ledig som alla andra ska vara, men jag lär jobba & snart är de nyår =) , de ser jag jättemycke fram emot & så kommer Z hem imorrn & så ska vi fira lite mer jul i Bålsta & så blir de en vända på stan med Annica så de känns ok ändå, dessutom har jag min semester kvar till sen =).


Puss & HejDå


Gosig Jul

God Jul alla mina älskade, underbara, kära, vackra & fina och er jag inte känner också.
Hoppas ni har en Gosig Jul!

Jag är jättenöjd med min julafton. Har ätit massa god mat, varit ute i snön & busat, pussat på hästar och katter, tittat på Kalle Anka, omgåtts med familjen och fått massa fina julklappar.
Snart börjar Mamma Mia som blir ett alldeles utmärkt slut på julafton år 2009.

Puss och HejDå


Dan före dan

Dag 1 av fem lediga.
Jag har tvättat, slagit in alla julklappar, städat av lghten och nästan packat klart.
Snart bär de av till västmanland för julfirande med hela tjocka släkten-1, smala släkten skulle hag hellre
kalla de, vi är 6pers inkl familj +2 respektive =).

Idag tänker jag lite extra på morfar som har sin födelsedag idag..jag tror graven stårålar ute i Jonsberg & att de
allra finsate snöflingorna har landat där.

Å Zandra, jag är så stolt, du är bäst gumman, fy fan va bra du är. Jag kan inte säga de bättre än vad Tina gör:
You are Simply The Best!



Puss och HejDå

Grattis Gumman

På din dag.
Hoppas du har de mysigt där borta.
Jag har så mycke att säga om dig & skriva om dig, efter snart 26 år tillsammans finns de minnen de så mycke skratt, lycka, minnen, tårar och galensaker.....
De kommer bli en annan gång, för den tiden finns inte nu.
Nu vill jag bara säga att jag älskar dig, du är underbar, du betyder så jävla mycke för mig, utan dig är jag inte hel och varför ska du alltid kissa på dig?

 

 
 
 



Puss & HejDå


4e Advent

Julfesten i fredags var riktigt bra =), den började fem & jag hade trott att jag skulle orka stanna till max halv 10, jag hade fel- kl 2 var jag hemma. Gud va vi dansa & hade skoj. Allting var på jobbet & upplagt på tre plan. Började med glöggmingel på plan 14, sen vidare till plan 3 för julbord därefter vidare till plan 2 med fri bar och liveband.
              

De bästa av allt var nog ändå att få veta att N.Y resan är bokad =)!! I maj bär de av i 4 dagar, vi ska bo på manhattan, 45s street.
 
Våran julklapp av jobbet var valfri aktivitet i N.Y, så jag har valt flyga helikopter över stan =).
De ska bli så jädrans kul, jag längtar ihjäl mig redan nu.

I va jag med Annica till Ikea, hon shoppa grejjer till nya hemmet... de va snöstorm & svinkallt & vi stog i 45 minuter & försökte få in en tavla i bilen, vi prova allt, alla vinklar,alla sätt, allt, men de gick inte, vi skratta så vi höll på att dö & grät nästan också för den delen, sen gav vi upp & ringde hennes svärfar som fick komma med stora bilen & köra hem den. Sen hämta vi den nya kärleken, åt vi grek & gjorde snöänglar, fika lussebullar, lekte med Elvis & kolla på bröllopsduellen & jag glömde ta med mig kameran =(.

Idag har jag varit sådär huslig igen, gjort tomtegröt & bakat 3 sorters julbröd. De luktar jul i hela lghten & tittar man ut genom fönstret så är de bara snö & snö & snö--- I LOVE IT.
Bara två arbetsdagar kvar nu, Underbart. Jag längtar efter mamma & pappa, hästarna & västmanland!

Nu ska jag fortsätta kolla på Blood Diamond innan de är sängdags.

Puss och HejDå


Tröst

Nu är alla julklappar nästan kirrade för i år, bara nån liten kvar som jag ska klara av i helgen. Erik kom upp till mig i tisdags & så drog vi till tattargallerian, den har blivit din sen den byggdes ut & så har dem öppet fram till kl 22 vilket är himlans bra när man jobbar på dagarna.
I onsdags träffa jag Lotta en sväng på stan & igår träffa jag Erik igen & tog en fika för han hade varit uppe & gjort ett litet modelljobb, början till en ny kariiär kanske ;).

Julfest med jobbet ikväll =).

Dålig uppdatering den här veckan =(, men bara för de så kommer de en liten trösthistoria & så lovar jag att ta tag i bilderna i helgen. 

 

Rune kunde inte få upp den...
Så doktorn opererade en plåtskena i frugans mus och en magnet i Runes snopp och visst fungerade det!
Snoppen drogs dit för jämnan!
Efter några veckor träffade frun doktorn som frågade om allt var till belåtenhet.
- Nej, sa frun, Rune sitter i fängelse!
- Men vad har hänt?!
- Jo, han var och badade i simhallen och råkade komma för nära en kille med tandställning...


 okej en till då...


En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem. Precis när de ska pussa varandra god natt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och med ett leende, säger han:

- Älskling, kan du ge mig en avsugning? Skräckslagen svarar hon:

- Är du galen? Mina föräldrar skulle märka det.

- Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen?

- Nej, snälla. Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit?

- Lägg av. Det är ingen vaken nu, alla sover.

- Inte en chans. Det är för riskabelt.

- Åh snälla, snälla. Jag älskar dig så mycket!!!

- Nej, nej och åter nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte...

- Jo, det kan du. Snälla?

- Nej, nej. Jag kan bara inte...

- Jag ber dig...

Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon:

- Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning, annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv. Men för Guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen.

 Puss och HejDå


Lucia

Idag är de Lucia & lagom till de kom äntligen den fösta snön!
Hoppas hoppas att de kan bli lite kallare nu och att de blir en jul, jag tror de =)!!

I fredags tog jag tåget direkt efter jobbet ner till mormor & Norrköping. Efter bara de första steget fram mot spårvagnen kännde jag bara ett underbart välmående, jag älskar Norrköping på så många sätt & vis. O jag kan sakna stan så jag dör ibland, vill bara tillbaka. Lika mycke kan jag sakna västmanland ibland men nu bor jag typ mitt emellan & de är himla bra de också & jag har ju möjlighetatt besöka de båda ställen iprincip precis när jag vill.
Jag & mormor åt paj, drack vin & drack glögg & kolla på finalen av idol & fredagen började precis som jag ville -ERIK VANN =)! Skam hade de varit annars!

Lördag- gick mormor & jag på stan, handla första julklapparna =), åt på thai-mummselili

 & sen frammåt kvällen kom Thesen♥ & hämta upp med för en jättebra kväll i vilbergen med tacos & vin & glögg & mys. Tänk om jag kunde få en helikopeter i julklapp så jag kunde hälsa på dig när jag ville gumman!
& Grattis till jobbet ígen! Medans vi satt innen & värmen & drack glögg så började de snöa utanför fönstret...senare var vi också utanför fönstret...
           
Söndag & Lucia, började med en promenad till kyrkogården & tände lite ljus, sen mötte jag upp farmor & tog en prommis till farbror Hansson, fick lite glögg där också innan jag & farmor gick hem till farmor & drack lite glögg där också, åt middag & snacka skit.

Nu ska jag mysa lite med Rompen framför söndagsfilmen innan de är dags att ta sig an en ny vecka, som nästan är den sista veckan innan jul =).

Sanka Lucia, hoppas ni haft en mysig en!

Puss & HejDå


HUMOR

"En vit mager kille stiger in i en hiss och när han tittar upp ser han en enormt stor svart man ståendes brevid honom.
Mannen ser att den lilla killen tittar på honom så han säger, -210cm, 120kg, 30cm kuk, 1k testiklar, Turner Brown.
Den lilla viten svimmar raklång till golvet i hissen. Mannen ruskar liv i honom och frågar vad de är för fel på honom?
Svagt säger killen, -Vad sa du till mig?
- Jag sa att jag var 210cm lång, väger 120kg, har 30cm kuk, 1kg testiklar och mitt namn är Turner Brown.
-Tack gode gud, jag tyckte du sa Turn Around!

Puss och HejDå


Lyckan....

...varade i ungefär 7 minuter.... jag åkte till Barkarby för att hämta ut min lagade kamera idag. Kom in till seviceavdelningen och jag fick en ny för de hade brist på reservdelar till min gamla & jag fick precis den modellen jag ville ha, överlycklig hoppade jag därifrån, ca 7 minuter senare kliver jag innan för dörren här hemma, letar på min gamla laddare & upptäcker att de nya batteriet inte passar i den gamla laddaren. Då slår de mig även att jag inte fick en kartong till kameran, inte en bruksanvisning & inga sladdar... Hur tänkte dem då?
Så nu sitter jag här med en sprillans ny fin Canon Ixus som jag ens inte kan änvända =( åh =(, tur att jag har min svarta älskling & tur att vi har Blixten & tur att de inte är så långt till Barkarby så jag kan åka tillbaka på torsdag & gnälla lite på dem ;).



Igår hade vi julmys med Meja & Daniel här hemma, skaldjurslasange(inte så juligt), glögg, lussebulle bullar, pepparkaksmuffins & julgodis (mycke mer juligt), jag har kommit i riktig julstämning, bara snön som fattas! 

  

Imorrn ska jag på ett riktigt hemligt mission.....får se vad de kanske kan leda till ... =)

Puss och HejDå


2a Advent

Tände precis 2a advent ljuset, jag gillar advent de är så mysigt med allt pysslande & styrande, alla underbara dofter av nybakat saffran & pepparkaksbröd som osar ut mest överallt, dofter av hyacinter & glögg... 
Här hemma har de varit en kombination av allt sånt idag.
Jag har gjort lite julgodis & bakat pepparkaksmuffins & druckit massa glögg.. har även satt upp julgardiner & tagit fram lite tomar & sånt. Gud vad huslig jag känner mig, fattas bara de där vita huset ute i skogen så skulle allt vara perfekt, men nej Zmulis du kan vara lugn vi blir nog kvar här ett par år till =).

I torsdags var jag på panduro & köpte lite mer grejjer till mina kommande tavlor, nu är de bara själva dukarna att måla på som fattas innan de är dags... kanske nästa vecka=).

I fredags trodde jag att jag skulle få vara helt ensam & bara ha fredagsmys med mig själv hemma framför idol, men de börja med att jag jobba över till kl 19 & sen när jag kom hem så var Mr R hemma iaf, han var för trött för att ge sig iväg på julbord med jobbet =(, typiskt, ibland är de ju bara så skönt att få vara helt själv, sådär bara för en kväll men de blir en annan gång & de blev en jättemyig fredagkväll ändå.

I går kom mamma & pappa & hälsa på oss . De tyckte jag om, va så länge sen jag träffa dem. (& Carro kom hem från Aruba, de tyckte jag också om) Vi åkte in till stan & tillsammans med ca 1 miljon andra människor så julhandla vi lite... mest till oss själva, oj jag kom precis på att jag visst inte köpte en enda julklapp, de va ju inte så bra. Fast så brottom är de ju inte, de är ju iaf ett tag kvar & så har jag inte så många att köpa åt heller.
Åt mig köpte jag iaf en mascara från elizabeth arden & fick sånna oljekulor & en remover med på köpet, jag har provat dom där oljekulorna förut & man blir som en barnrumpa i ansitet, dem är så sköna att smeta på sig.
Sen köpte jag ett förkläde & två kökshanddukar från Bruka & den affären skulle jag kunna köpa upp till ca 70%-jag älskar den, men de blir också först när jag har köpte de där vita huset ;).
Sen köpte jag en glögg också, utan "E:n" så blir Melissa glad på julmyset imorrn.   

Vi gick till Restaurang Peppar och åt, jag hade aldrig varit där förut & de var ju minst sagt speciellt =), men kul att han varit där & maten var faktiskt riktigt god.
 

 
Toaletten:

 
Efter peppar åkte mamma & pappa hem till K-änge igen & Ronny åkte hem & jag tog T till Meja på tjejjmiddag, kom precis lagomt till efterätten som bestod av värdens godaste gladdkakemuffins. 
De var trevligt i Råsunda & jag var hemma vid 1 tiden.
 
Imorse tog jag en liten sovmorgon, kika lite reprisen av robinson & sen åkte jag iväg & handla lite till julgodiset & så hamna jag en sväng på stinsens köpcentrum också & fick med mig en kjol, en tröja & ett par byxor hem. 

Vi skulle ju ha firat Niclas idag också men vi han inte de, de va synd men kanske nån dag i vekan.

Klockan är mycke = Bilder imorrn

Puss och HejDå


Drömkåken

Jag har hittat mitt drömhus... synd att de ligger helt åt skogen, guud vad fint
http://www.hemnet.se/beskrivning/547824?r=3

Puss och HejDå

AJ

Jag trodde jag hade klarat mig från biverkningarna av vaccinet men de jag käner faktisktg av lite i armen & kroppen nu, exact 13 timmar sen jag tog de.
Jag tror fortfarande att jag hade s-influensan över midsommar men lika bra att vaccinera sig för att lugna omgivningen & isåfall har jag superskydd nu =)

Bilderna kommer imorrn ist

Puss och HejDå

RSS 2.0