Tillbaka

Hemma igen så mycke Gladare, Piggare och Energifylld och lite Brunare än för två veckor sedan.
Det var inte lätt att förstå att det fortfarande vinter hemma att åka hem till, än mindre att det var 50 grader kallare och 50cm snö, men tro mig, nu förstår jag igen. Höll på att frysa fullkomligt ihjäl när jag gick till jobbet igår morse.
Var säker på att de minst var 20 minus men träffade en kollega på vägen som intalade mig att de "bara" var -7.
I Kallhäll måste de varit kallare och inte var de bättre på kontoret, Jag Frös!!
Så kom räddningen från pinan, hela kroppen blev alldels varm innifrån och ut, ett sms med texten "Har jag sagt att jag älskar dig och att du är det bästa som har hänt mig".
Tack Skrutten, du lyckas alltid rädda mig!  



Fy så bra vi har haft det och jag lovar att skriva ihop lite om våra veckor och visa lite bilder men först är de lite andra prioriteringar. Packa upp och tvätta tex- usch så tråkigt =(.

Handlingen är iallfall gjord nu, de fanns inte så mycket mer än en sur yoghurt till frukost igår morse så efter jobbet kom R med *Blixten* och hämta upp mig vid tåget.
Chokande Rompen med att vilja åka till Max och käka, hör och häpna så var jag sugen på skräpmat (händer ungefär en gång på 5 år), och de var faktiskt riktigt gott, Delifrech kycklingmål, inte alls som Mc Donken, där tar jag inte en tugga!
Sen blev de IKEA i 5 minuter för att springa in och köpa en matta, som har en historia i sig, men det får bli en annan gång... Där efter bar de av till Maxi och som två sombier lyckades vi få ihop lite iallfall och jag har aldrig garvat så mycket åt en kundvagn som vi gjorde igår, den var helt grotesk, man varken såg eller märktes att av att vi faktiskt hade lagt i grejjer för 700 spänn i den.
Tidsomställnigen är ingen lek vill jag lova, men för en gångs skull var jag piggare än mört när klockan ringde 05.30 igår morse, de var ingen match att ge sig upp utan att snosa i 40min som de i vanliga fall brukar vara =), men så kom som sagt baksmällen där på Maxi och eftermiddagen istället.
Idag känns de ändå ganska ok, vi hade tur som flög på så bra tider så de tajmade tidsomställningen himla bra både dit och hem.

Innan jag tar tag i det de där tråkiga så måste jag bara säga:

GRATTIS Vännen på din 24-års dag!

Hoppas du får en mysig kväll ute på restaurangen! 
Önska jag kunde vara med och fira dig men de är in te lika enkelt nu som de var förr =(. 
De blir nästa gång vi ses!
Puss på kinden 

RSS 2.0